Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати пудру?

Представниці слабкої статі в усі часи використовували пудру для усунення шкірних нерівностей і сірого кольору обличчя. З кожним роком склад пудри і її якість вдосконалюється, стаючи все краще і професійніше. Збільшується різноманітність продукції, зростає число виробників. Яким же чином вибирати для себе ідеальну пудру? На що звернути увагу, за якими параметрами вибирати?

Вибирається пудра по типу особи, а перед її покупкою, потрібно вивчити гідності і дію цього засобу. Сучасна пудра має множинні відтінки, розрізняється по текстурі і буває:

  1. компактної - найпоширенішою, в зручній упаковці, оснащеної дзеркальцем і спонжиком, що дозволяє носити її з собою в сумочці і в будь-який момент поправити макіяж. Володіє матуючим ефектом;
  2. розсипчастої - має легку текстуру, матирує, освіжає шкіру, приховує мішки під очима. Даний вид пудри ідеально підходить для нанесення професійного макіяжу за допомогою пензля;
  3. крем-пудрою, що має кремову текстуру, рівномірно розподіляється по обличчю, що маскує недоліки шкіри, зволожуючи і захищаючи при цьому. Ідеальна для дам, що мають суху і нормальну шкіру;
  4. пудрою в кульках - приховує одночасно практично всі вади і упакованої в коробочці у вигляді різнокольорових кульок;
  5. антисептичної - наноситься локально на почервоніння або висипання для маскування проблеми і її лікування;
  6. аква-пудра - усуває деффекти, зволожує і живить.

За відтінковою ознакою пудра буває мерехтливою, зі світловідбиваючими крупинками, прозорою, добре приховує блиск, матовою, найпопулярнішою і надає шкірі бархатистості.

Вибираючи відтінок, він повинен бути наближений до природного відтінку шкіри. Далі необхідно визначитися з типом шкіри. Для жирної потрібна пудра, що усуває жирний блиск і матуюча, для сухої вибирається компактна, що містить жир або живить і зволожує кремообразная. Комбінованої шкірі в ідеалі необхідна крем-пудра, матуюча і зволожуюча, а проблемної - мінерально-розсипчаста.

Склад будь-який з пудр складається з тальку, каоліну. крохмалю, рослинної борошна, пігментів, ароматизаторів тощо. При виборі засобу, потрібно звертати увагу на такі нюанси, як то, що крем-пудра повинна бути однорідної структури без грудок, розсипчаста - приємною на дотик, компактна - падаючи на м'яку поверхню, не розбиватися тощо.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь