Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати чохол для Apple iPhone 7?

Ви є щасливим володарем топового смартфона iPhone 7? Тоді вам варто всерйоз задуматися про покупку захисного чохла, який вбереже девайс від виникнення дефектів і серйозних поломок від механічного впливу, а також інших негативних зовнішніх чинників.

Чохли компанії Apple

                Особливою популярністю сьогодні користуються силіконові чохли від компанії-виробника Apple. Вони випускаються в різній колірній гаммі і мають ряд переваг. Однак вартість такої продукції на порядок вище, ніж товари конкурентів. Чим же це обумовлено?

Silicon Case

                Модель вкрай приємна на дотик і має унікальне ворсове покриття на внутрішніх стінках. Саме воно здатне вберегти корпус смартфона від потертостей, відколів, подряпин і інших неприємних дефектів. Мобільний пристрій вставляється в такий чохол з невеликим зусиллям і сидить там, ніби монолітний.

Всі грані мають спеціальні прорізи для клавіш регулювання і блокування. Також чохол не заважає нормально роботі камери, а також динаміків. Чохол має відмінний зовнішній вигляд і навряд чи втратить попит серед користувачів. Він легкий, практичний і дійсно якісний.

До речі, на сайті http://nillkincase.com.ua/563-apple-iphone-8 ви можете знайти чохли вже навіть для iPhone 8, який вийде зовсім скоро!

Шкіряні чохли

                Такі види чохлів вкрай міцні. Шкіра відрізняється високою міцністю і грубістю. Тактильно шкіряні моделі більш приємні, ніж силіконові, та й гармоніюють вони з iPhone 7 куди краще. На шкірі вкрай важко помітити пил, струсити яку можна одним помахом руки. Однак дряпається такий матеріал дуже швидко, хоч дефекти з'являються повільно і виглядають вони незначно, це все-одно недолік. Хоча багато хто цінує такі чохли саме за це.

Виглядає шкіра більш солідно, вона підкреслює зовнішній вигляд телефону і почуття стилю його власника.

Пластикові чохли

                Такі моделі ідеально підійдуть людям, які часто кидають свої гаджети. Незважаючи на велику вагу і габарити, пластикові моделі мають ряд переваг. В першу чергу, вони значні і більш довговічні, ніж шкіряні та силіконові чохли. По-друге, пластик антістатічен, тому не збирає на собі пил, відбитки та інші види забруднень. Він не стирається і довго зберігає свій первинний зовнішній вигляд.

Як же визначитися з вибором

                Серед численних моделей чохлів і величезного їх вибору, можна зробити наступні висновки. Клієнтам, які підтримують виробника iPhone 7, ідеально підійде силіконовий чохол Apple Silicon Case. Аналоги, звичайно, можна знайти, проте їх якість опинилася під сумнівом. Силіконові моделі гарантовано вбережуть смартфон від подряпин і неприємних дефектів.

Однак якщо ви не хочете витрачати багато коштів і переплачувати за бренд, то варто звернути увагу на наступні чохли: USAMS Bright Series, Baseus Shining Case, а також Baseus Hermit Bracket.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь