Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Клінкерні термопанелі для оздоблення фасаду

Надати екстер'єру будинку естетичний вигляд, а також забезпечити максимальний комфорт і затишок допоможуть клінкерні термопанелі, протягом багатьох років використовуються в якості облицювання фасадів будівель і споруд. Різноманітний вибір термопанелей здатний задовольнити будь-які побажання замовника. Використовуються клінкерні термопанелі для утеплення та облицювання фасадів малоповерхових конструкцій.

Нескладний монтаж, який проходить «в суху», дозволяє вести установку теплоізоляційних систем термопанелей незалежно від пори року. Широко використовуються клінкерні панелі для ремонту вже існуючих будівель. Довговічний, зносостійкий, що не страждає від забруднень оздоблювальний шар термопанелей забезпечить фасаду Вашого будинку презентабельний зовнішній вигляд на довгі роки.

Клінкерні термопанелі - можливість досягнення максимальних показників при використанні мінімальної кількості теплоізоляційних і облицювальних матеріалів, що відповідно відображається на вартості облицювальних робіт.

До речі, клинкерные термопанели цена Украина ви можете дізнатися на сайті termosystem.com.ua просто зараз!

Фасадні термопанелі - це симбіоз декоративного шару, виконаного з керамічної плитки, і утеплювача, виконаного із зносостійкого теплоізоляційного матеріалу. Дана система служить найбільш ефективною теплоізоляцією стін будівель за рахунок низької теплопровідності пінополіуретану, використовуваного як утеплювач. Клінкерні панелі забезпечать не тільки тепло в будинку, але і дадуть можливість знизити енерговитрати, пов'язані з опаленням будинків. Товщина утеплювача варіюється від 2 до 8 см за бажанням замовника.

Сама панель має невелику вагу, що дозволяє монтаж на готову будову без посилення фундаменту. За рахунок монтажу керамічної плитки фасадні термопанелі створюють респектабельний візуальний ефект, що імітує цегляну кладку. Різноманітна колірна гамма, що відрізняє клінкерні панелі, дозволить вибрати для облицювання необхідне рішення. В якості декоративного шару термопанелей панелей використовується клінкерна плитка, виготовлена ​​з натуральної глини з допомогою високотемпературного випалу.

Високотехнологічна обробка, характерна для керамічної клінкерної плитки, забезпечить максимальну гідроізоляцію і надійно захистить від атмосферних опадів. Довгостроковість експлуатації будинків, для облицювання яких використовувалися фасадні термопанелі, значна різниця в ціні, необхідна для аналогічної облицювання за допомогою інших схем, є надійною основою для вибору теплоізоляційних систем цього типу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь