Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати пухову ковдру

Пухова ковдра - символ затишку і розкоші. Однак сьогодні, на відміну від минулих часів, цю розкіш може дозволити собі кожен.

У виробництві ковдр найчастіше використовується гусячий пух. Його збирають двічі або тричі на рік зі спеціально розведених для цього птахів. Підходить тільки пух, зібраний з живих сірих або білих гусей, причому останні цінуються вище, так як мають більш густе оперення.

Якість наповнювача характеризується наявністю в ньому пера. Нормальне процентне співвідношення пера і пуху - 15/85.

Характеристики пухової ковдри

Природне призначення пуху полягає в збереженні оптимальної для життєдіяльності птиці температури за допомогою терморегуляції. Ставши наповнювачем, пух зберігає свої казани властивості.

Пухова ковдра - краще за багатьма характеристиками. Воно дуже пишне, повітряне і легке. Пух пропускає повітря і створює сухе, здорове тепло.

Правда, у натурального пуху є один недолік: він може накопичувати алергени. В цьому випадку є хороша альтернатива - синтетичний лебединий пух. Він володіє схожими властивостями і може бути непоганою заміною натуральному пуху.

Зауважте також, що якісні пуховые одеяла Биллербек цена Украина ви можете вибрати на сайті fabrikasna.com.ua швидко та вигідно.

Як вибрати пухову ковдру

Щоб вибрати пухову ковдру, яке буде якісним і прослужить довго, потрібно врахувати кілька моментів.

Для початку варто вивчити склад наповнювача. Якщо відсоток пера більше 15, то якість ковдри може викликати сумніви.

Важливо з якої тканини зроблений чохол. Бажано, щоб тканина була натуральною - шовкової або бавовняної, тому що синтетика часто погано пропускає повітря. Також тканина не повинна бути дуже тонкою, інакше крізь неї буде лізти пух.

Касетна ковдру простегівается поверх наповнювача, що дозволяє рівномірно розподілити і утримувати наповнювач.

На дотик наповнювач хорошого ковдри бути рівномірним, без грудок і розшарувань. Також в ньому не повинні відчуватися гострі кінчики пір'я.

Пухова ковдра - кращий вибір для холодної зими.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь