Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати тканину для постільної білизни

Вибір тканини для постільної білизни дуже важливий процес, так як близько 8 годин на добу людина проводить в ліжку. Щоб відпочинок був повноцінним і якісним необхідний комфорт. Домогтися цього можна тільки за допомогою хорошого, приємного білизни. У наші дні, під час вибору від величезного розмаїття тканин можна розгубитися. Але не все, що красиво якісне.

Зверніть увагу, що на сайті https://barbatextile.ua/category/ranforse ви можете придбати високоякісну тканину для постільної білизни за найкращими цінами.

Як же правильно вибрати тканину для постільної білизни?

Незважаючи на вид і походження тканини, для всіх існує список основних вимог:

· Тканина повинна бути гіпоалергенною. Алергічні реакції організму можуть бути непередбачуваними, від звичайного почервоніння до більш серйозних наслідків. Цей пункт є надзвичайно важливим для дітей, підлітків, людей з чутливою шкірою. Щоб уникнути неприємностей тканину треба вибирати з натуральних матеріалів і з якісними барвниками.

· Тактильні відчуття також грають важливу роль. Торкаючись полотна не повинно виникати неприємних відчуттів і дратувати. Так як головною метою відпочинку є розслаблення, матеріали з яких виготовлено постільна білизна повинні бути приємними.

Довговічність і міцність. Використовувані матеріали повинні бути міцними, щоб витримувати часті прання.

· Полотно зобов'язана вбирати вологу. Матеріал, який не володіє гігроскопічністю не годиться для простирадла.

· Якщо дивитися по матеріалу, то бавовна, мабуть, найпопулярніший матеріал. Він відмінно пропускає повітря, має хорошу гігроскопічність. Під час дотику до полотна не виникає неприємних відчуттів. Вироби з цієї сировини довговічне, при численних праннях не втрачає форми, які не рветься і може прослужити багато років. На сьогоднішній день з бавовни виготовляють кілька видів тканини: ранфорс, сатин, бязь, сатин, перкаль, фланель. Кожна з цих полотен має свої характеристики, але за основу взято саме бавовна, що робить їх такими ж міцними і якісними.

· Бамбук. Сьогодні, бамбукові волокна знайшли широке застосування і мільйони прихильників по всьому світу. З цієї сировини виготовляють зубні щітки, рушники, одяг та постільну білизну. Цей матеріал м'якше бавовни і володіє природним блиском. За якістю бамбук знаходиться нарівні з кашеміром і шовком. Висока вартість таких виробів цілком виправдана високою якістю і привабливим зовнішнім виглядом.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь