Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги лазерного гравірування

Щоб нанести написи або малюнок на вироби, кращим і більш сучасним способом є лазерне гравіювання. Лазерний промінь і будь-який твердий предмет (це може бути скло або дерево, кераміка або метал, а також пластик), при впливі і змішуванні з творчістю і професіоналізмом фахівця стають справжніми витворами мистецтва. Саме так створюються оригінальні вироби. Абсолютно неординарно з лазерним гравіюванням виглядають бейджі, красиво - таблички, а кераміка з написом за допомогою лазера стає відмінним презентом.

Особливості методу лазерного гравірування

Лазерний промінь змушує випаровуватися поверхневий шар того матеріалу, який піддається обробці. Складний фізико-хімічний процес допомагає створювати досить точні і чіткі рельєфні зображення. Особливо це стало можливим в умовах застосування лазерних верстатів. Саме цей механізм допомагає керувати потужністю лазерного променя, що обумовлює повноцінний контроль за глибиною прорізання. Крім того, дуже економить людино-ресурси. Можна навіть не порівнювати витрати часу для прорізання написів в металевих табличках ручним способом і за допомогою лазерного променя. Останній явно виграє. Саме тому застосовується в сучасному світі все частіше при нанесенні чітких ліній, малюнків і написів на таблички або в процесі виготовлення шильдів.

До речі, гравировку Одессы ви можете замовити на сайті odessa.gravirovka-ua.com.ua за найнижчими цінами вже сьогодні!

Лазерне гравіювання - саме той сучасний метод, який не гребують застосовувати в музеях мадам Тюссо не тільки в центральному, а й всієї мережі філій. Секрет криється у відсутності механічного контакту з тим предметом, який обробляється. Це - явне «ні» обвуглюванню і оплавленню. Мінімальний нагрів предмета під час обробки лазерним променем обумовлює фактично стовідсоткову ідентичність із запрограмованим малюнком або написом. Відсутність теплової деформації є головною відмінністю якості виконання в порівнянні з такими методами, як хімічний або нанесення клейма. Відсутність впливу на рельєф поверхні лазерного променя - додаткова перевага.

Гравірування лазером може виконуватися в 2 видах:

  1. · Звичайним;
  2. · Об'ємним способом.

Автоматизація процесу нанесення малюнка, тексту, написи полегшує весь процес і прискорює отримання результату. Комп'ютер стає головною дійовою особою після людини, підключивши фантазію і розробив малюнок згідно з побажаннями замовника. Тут не може бути похибок через «людський фактор», що полягає в:

  1. · Втоми;
  2. · Неуважність;
  3. · Тремтінні пензля.

Неймовірна точність не може належати людським рукам, це відноситься до технологічного процесу, на чолі якого стоять лазерні верстати з комп'ютерним управлінням.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь