Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати соковижималку для овочів і фруктів?

Зима та весна - це час, коли багато людей відчувають нестачу вітамінів, що може викликати зниження імунітету, привести до погіршення самопочуття. Як це виправити? Перш за все, важливо забезпечити правильне харчування, прогулянки на свіжому повітрі, фізичну активність. Сьогодні ми зосередимося на дієті, та, зокрема, на забезпеченні організму необхідними вітамінами та мінералами. В якій формі?

Відмінним варіантом будуть свіжовичавлені соки, для виробництва яких зручно використовувати спеціальний прилад - соковижималку.

Перед її придбанням слід ознайомитися з особливостями цього приладу. Як вибрати соковижималку для фруктів та овочів, на які параметри звертати увагу при покупці - цим питанням присвячена ця стаття.

Як вибрати соковижималку для овочів та фруктів?

Сьогодні на ринку побутової техніки не бракує в цьому типі обладнання - можна вибирати з безлічі моделей, різних розмірів і з різним набором функцій. При перегляді списків пропозицій окремих виробників і магазинів, у нас просто розбігаються очі від великої кількості пропозицій. У магазинах представлені буквально сотні моделей, кожна, ймовірно, має свої переваги та недоліки. На жаль, в деяких випадках, кількість недоліків може перевищувати кількість переваг.

До речі, ось тут ви можете придбати якісну центрифужну соковижималку за найвигіднішою ціною!

Соковижималка - переваги і недоліки

Соковижималка серед пристроїв для приготування свіжого соку є найпопулярнішим приладом - найдешевшим і простим у використанні. Сік виходить шляхом віджиму з плодів за допомогою сита з ножами і використання відцентрової сили. Він стікає в контейнер, в той час як «суха» частина плода видавлюється в контейнер для відходів. Основною перевагою соковижималок є їх продуктивність і ергономічність.

Однак вони не підходять для приготування соку з усіх фруктів і овочів - ми не зможемо з їх допомогою вичавити сік з малини, ожини, чорниці і листових овочів. Прес для цитрусових краще впорається з віджиманням соку з лимонів та апельсинів.

Основні недоліки соковижималок - це їх галаслива робота і складності з очищенням. Необхідно зібрати і розібрати машину, а безліч важкодоступних кутів ускладнюють очищення приладу після використання. Недоліком також є обмежений робочий час соковижималки і те, що під час віджиму, сік аерується, в результаті швидко окислюються вітаміни, тому його слід випити відразу після віджимання.

Як вибрати соковижималку для овочів та для фруктів? Переважна більшість покупців не знають, як вибрати соковижималку для дому правильно, і керуються тільки ціною або довіряють бренду і думці продавця. Щоб не помилитися і зробити вдалу покупку варто розглянути кілька питань перед тим, як вибрати соковижималку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь