Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати стільці для кухні

Коли кухня одночасно є їдальнею, то без комфортних сидінь в інтер'єрі не обійтися. Звичайно, завжди можна переобладнати в компактний диванчик низьке підвіконня, але для великої кількості гостей все ж необхідно купити стільці. Якщо виробами будуть користуватися часто, а не на 10-15 хвилин під час сніданку, то особлива увага приділяється їх зручності.

На що звернути увагу в процесі покупки

Тип конструкції. Вибрати належить між стандартними моделями (сидіння і спинка), «кріслами» (стільці з підлокітниками), табуретами і високими, так званими барними, виробами. Провідним орієнтиром служить наявне меблеве наповнення кухні, особисті переваги тут другий за важливістю критерій.

Матеріали. Стільці виключно з пластика, металу або дерева відрізняються жорстким каркасом, вельми невідповідним для тривалого відпочинку. В інтер'єрах, які претендують на затишок, частіше зустрічаються комбіновані варіанти - з м'якими спинками, сидіннями з натурального або синтетичного текстилю, шкіри.

Зауважте, що на сторінці http://sweetdom.com.ua/eshop/mebel-dlya-doma-stulya/ ви можете знайти широкий вибір стільців для дому на будь-який смак та гаманець!

Кольорова гама. Тут на допомогу прийде стилістка кухні, починаючи від оздоблення стін і закінчуючи палітрою фасадів основного гарнітура. Якщо мова йде про щось універсальне, завжди можна віддати перевагу мінімалізм - пастельні тони, відсутність яскравих і зухвалих принтів. Щоб стільці все ж не зливалися з приміщенням, спробуйте зіграти на контрасті.

Зручність. Реклама - це добре і корисно в інформаційних цілях, але протестувати популярну модель все ж варто особисто. Недоліки індивідуального порядку зазвичай виявляються відразу: занадто низька спинка, незручна сходинка для підйому на барне сидіння та ін. Спробуйте кілька варіантів одночасно, щоб легше було виявити найбільш комфортний.

Вирішуючи, де купити меблі, орієнтуйтеся на магазини широкого профілю, які пропонують не тільки корпусні гарнітури, але і повноцінні системи інтер'єру, включаючи міжкімнатні двері, натяжні стелі та ін. Тоді сформувати якісний дизайн кухні вийде буквально "не відходячи від каси".



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь