Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Професійна відеокамера Panasonic AG-AC30: основні переваги

Нещодавно представлена ​​публіці камера Panasonic AG-AC30 стала новим популярним пристроєм середнього цінового діапазону для зйомок новин і відеовиробництва.

Технічні характеристики камери

Професійна відеокамера Panasonic AG-AC30 є ручний Full HD камкордер. На пристрої виробник передбачив сенсор типу BSI 1 / 3.1, 6 Мп. Відмінною особливістю також є наявність 20х ширококутний об'єктив-трансфокатора, яке має три незалежні кільця для налаштувань і управління положенням фокусу. Камера має досить хорошим масштабуванням зображення і ірисовою діафрагмою.

Запис відео камера здійснює в розширенні Full HD 1080p. Для цього встановлено дві 2 SD карти, які можуть працювати в двох режимах - як синхронному, так і «реле».

Для того щоб мінімізувати наслідки тремтіння рук оператора під час зйомки, а також підкоригувати горизонтальний нахил, використовується система HYBRID O.I.S. Не менш корисною функцією видеокамеры panasonic є «Level Shot», яка призначена для нормалізації вертикального і горизонтального об'єктів, захоплених в поле об'єктива.

Виробник також передбачив дистанційне керування певні параметрами. Перш за все це стосується налаштування фокуса, діафрагми, наближення, видалення і т.д.

Для гарного освітлення в камеру вмонтовано вбудований LED джерело світла, що видає 300 lx на відстані 1 м при колірної температури 5000 ° K. Він володіє фільтром колірної конверсії і дифузним фільтром. Перший знижує температуру приблизно до 3100 ° К, а другий пом'якшує светопотока, що виходить від джерела освітлення.

Знайти в наявності і купити професійну відеокамеру Panasonic AG-AC30 можна тут tv-project.com, в перевіреної компанії tv-project, яка багато часу здійснює поставки технічного обладнання для телевізійної індустрії.

Придбати камеру Panasonic AG-AC30 можна всього за 39,999 гривень зареєструвавшись на сайті або ж запам'ятавши форму швидкого замовлення. Необхідно вказати лише своє ім'я та номер телефону. Після цього оператор компанії зв'яжеться з Вами і все уточнить.

Оплата здійснюється безготівковим способом тільки в українській гривні. Фізичні особи можуть здійснити переказ грошей по бланку-фактурі у відділенні банку або з розрахункового рахунку. Юридичні особи отримують відповідний пакет документів разом з товаром.

Доставка камери Panasonic AG-AC30 здійснюється декількома поштовими сервісами в Україні, а також за допомогою особистого самовивозу їх складу компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь