Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Установка автосигналізації: деякі особливості

У цій статті ми поговоримо про прості правила, дотримуючись яких, Ви зможете вибрати сервісний центр для установки автосигналізації.

У наш час зробити це не так вже й просто.

Кількість і якість різноманітних випускаються автосигналізацій на нашому ринку велике. Прогрес не стоїть на місці: якісно змінюються автомобілі, удосконалюються системи охорони, споживачі стають все більш перебірливі. Ще вчора деякі можливості автосигналізацій, здавалося, були за межею людського розуміння, сьогодні стають обов'язковою складовою функціонального набору стандартної автосигналізації з коробки.

Все це призводить до того, що вимоги до професійної майстерності та підготовки фахівців-установників неухильно зростає. У настановних центрах Чиж-Авто приділяють цьому підвищену увагу при прийомі майстрів-установників на роботу. Вони проходять відбір за своїми професійними якостями і вмінням. Після чого проходять додаткове навчання новинкам зі світу охоронних систем.

Зауважте, що на сайті http://переоборудование.укр/ru/service/signalizatciya.html ви можете замовити встановлення автосигналізації справжніми професіоналами за доступними цінами.

На що звернути увагу при передачі свого автомобіля, для установки автосигналізації, в будь-якої інсталяційний центр?

Звичайно, по телефонній розмові з менеджером, з красивої вивісці встановлення ГБО, по ошатному персоналу, не можна зробити висновки про якість майбутніх робіт. Але, не вникаючи в технічні тонкощі, при першому погляді на все, що відбувається, ви можете зробити якісь висновки, варто чи ні довіряти свій автомобіль цим фахівцям.

По перше:

Якісний сервіс не нехтує захистом вашого салону і кузова від технічного сміття і косметичних пошкоджень. Будь-яка якісна робота в автосервісі починається з надягання захисних накидок на сидіння і кермо. На підлогу кладеться одноразовий килимок. Будьте спокійні, що перш, ніж сісти в ваш автомобіль, установник захистить салон від бруду.

По-друге:

Дуже багато «фахівці» хочуть заробити грошей «по-легкому»: виконати роботи якомога простіше і швидше. Пам'ятайте, що якісна установка автосигналізації на увазі під собою комплекс обов'язкових робіт по часу займають ніяк не менше 4-5 годин.

По-третє:

Намагайтеся користуватися перевіреними сервісними центрами, де вже отримували кваліфіковану допомогу ваші знайомі, друзі. Буде великим плюсом, перед вибором сервісу, почитати відгуки в інтернеті.

Ще зауважимо:

Правильний сервіс, якому нема чого приховувати, ніколи не заборонить вам бути присутніми при роботах, пов'язаних з вашим автомобілем. Грамотні фахівці можуть все розповісти і показати.

Плюс до всього:

  1. Великі сервісні центри є офіційними представниками виробників автосигналізацій;
  2. Мають великий асортимент;
  3. Гарантійні зобов'язання і правильні терміни гарантії;
  4. Лояльне ставлення до клієнта;
  5. У вас буде документально оформлена угода.

В іншому потрібно заглиблюватися в деталі. Потрібно перевіряти правильність програмування, монтажу і установки компонентів автосигналізації. Дивитися як укладається і стягується провід, куди і як монтується сирена, як встановлюються концевики і т.д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь