Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Стельові люстри - маленьке сонце в домі

Класична люстра є справжньою люстрою в споконвічному розумінні цього слова. Вони урочисті і особливо ошатні, які надають будь-якій кімнаті трохи помпезною, але святкової зовнішності. Така люстра має елегантні плавними плафонами, а часом зустрічаються прикраси у вигляді бутонів квітів. Класичні люстри виробляються з традиційних матеріалів: кольорове скло, метал і, безумовно, кришталь.

На окрему увагу заслуговують кришталеві люстри. Такий матеріал вперше в виготовленні люстр став застосовуватися в Чехії (Богемія), в сімнадцятому столітті в епоху істинного світанку стилю бароко. Минаючи століття, освітлювальні прилади з богемського кришталю підкорили європейський ринок і до цього часу вважаються знаком доброго смаку і шикарного інтер'єру. Світло лампи збільшують і відображають кришталеві грані, але слід знати, що відблиски від люстри швидко стомлюють очі.

Зауважимо також, що за адресою https://decorro.com.ua/lyustri/ ви можете придбати якісні та стильні люстри швидко і вигідно!

Стельові люстри відмінно підходять для невеликих кімнат з низькою стелею, а їх більшість. Особливою компактністю відрізняється така їх різновид, як пристельовий плафон. Завдяки «невидимості» вони створюють відчуття додаткового простору кімнати. Плафони мають геометричною формою - від підлоги кулі і до паралелепіпеда, і виготовляються з пластика і різного скла. Їх незручність полягає в тому, що змінюючи перегоріла лампу, треба буде зняти плафон. Причому чим прозоріше буде ваш плафон, тим більше освітлена кімната.

Підвісні люстри налічують від одного до декількох декоративних плафонів, що кріпляться на струні або довгому шнурі. Дані люстри, як правило, володіють кольоровими плафонами. У їх виготовленні використовуються різні форми і найрізноманітніші матеріали - тканина, пластик і скло. Підвісні люстри частіше використовуються на кухні над обіднім столом або ж в їдальні кімнаті, для яскравого гарного освітлення.

Сподіваємося, що стаття була для вас цікавою і ви почерпнули для себе щось нове та пізнавальне. Чекайте на нові публікації вже скоро!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь