Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як працює кардшаринг

Телебачення дає можливість переглядати канали практично на будь-який смак. Але, як і за будь-задоволення, за цю можливість необхідно платити. Причому, чим більше канал глядач хоче мати в своєму розпорядженні, тим більшою буде плата.

Знизити витрати, не відмовляючи собі в кількості каналів, допомагає кардшаринг. Ця технологія отримала досить велике поширення в багатьох країнах, а в нас стала фактично стандартом де-факто. Розглянемо більш детально як це працює.

Принцип роботи кардшаринга

Алгоритм надання цієї послуги досить простий. У разі, коли кожен абонент підключається до платних каналів самостійно, набувається ресивер і карти оплати тарифів. Відповідно, чим більше каналів, тим більше карт і вище витрати.

При організації перегляду платних каналів за допомогою кардшарінга оплачує картки поповнення всіх каналів сервіс. Потім за допомогою інтернет технологій розшифрований сигнал надходить користувачам послуги кардшарінга.

Для того, щоб мати можливість переглядати канали з боку кінцевого користувача необхідна наявність ресивера і підключення до інтернет, яке є практично в кожній квартирі. Вимоги до пропускної здатності інтернет каналів відносно невисокі. Для сигналу, що забезпечує якісне зображення на телевізорі досить пропускної здатності в 64 кбіт / с.

Ресивери, які необхідні для того, щоб використовувати послугу якісний кардшаринг можуть вбудовуватися в комп'ютер у вигляді окремих плат або мати зовнішнє виконання. Деякі моделі обладнання можуть працювати безпосередньо без підключення до комп'ютера.

Переваги такого способу перегляду платних каналів наступне: оплату каналів бере на себе сервіс, а користувач платить тільки невелику абонентську плату.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь