Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги контактних лінз перед окулярами для школярів і студентів

Шкільна і студентська пора - це період напруженого навчання, очі підлітків сильно втомлюються. Крім навантаження на заняттях зір страждає від багатогодинного сидіння за комп'ютером, перегляду телевізора, використання смартфонів і планшетів. Все це не проходить даром, зір може погіршитися, і лікар пропише окуляри.

Зауважте, що в інтернет-магазині https://www.lens.com.ua/ ви можете придбати якісні контактні лінзи за доступними цінами!

Справа в тому, що не кожен молодий чоловік або підліток згоден носити окуляри, багато комплексують з цього приводу. Добре, що в даний час існує відмінна альтернатива окулярам - контактні лінзи. П'ять причин, чому контактні лінзи відмінно підходять для молоді:

  1. Контактні лінзи не обмежують свободу руху, що дуже важливо особливо для тих, хто займається спортом або фітнесом.
  2. Лінзи гарантують більш широке поле зору, в окулярах ж воно обмежене оправою.
  3. Їх зручно використовувати в будь-яку погоду, на відміну від окулярів лінзи не запотівають. Крім того, деякі контактні лінзи забезпечують захист від УФ-випромінювання.
  4. Не всі контактні лінзи потребують догляду, існують лінзи одноденного режиму носіння, які зручні у використанні, а за ціною практично не відрізняються від лінз багаторазового застосування. Одноденні контактні лінзи особливо підходять для тих, хто носить лінзи не регулярно, а час від часу, наприклад, під час занять фітнесом або для походу в нічний клуб.
  5. Помічено, що молоді люди та дівчата, що носять контактні лінзи, не відчувають комплексів з приводу своєї зовнішності, у них підвищується самооцінка, вони відчувають себе більш впевненими.

Рада батькам школярів і студентів, якщо у вашої дитини слабкий зір, відведіть його до офтальмолога і підберіть відповідні контактні лінзи. У контактних лінзах ваш син або дочка будуть відчувати себе більш впевнено і вільно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь