Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Картини за номерами, що це?

Картини за номерами на полотні - це порівняно молоде захоплення як дитячої, так і дорослої творчості. Освоюючи цей метод малювання, кожен з нас зможе стати художником, навіть не маючи особливих для цього навичок.

Зафарбовуючи певні фрагменти, кожному з яких присвоєно певний номер, можна створити шедевр власними руками.

Психологи радять розмальовки на полотні як ідеальний варіант розслабитися після складного трудового дня. Крім цього, створений своїми руками шедевр в красивій рамці зможе стати не тільки стильним прикрасою домашнього інтер'єру, але і оригінальним подарунком родичам або друзям.

Розмальовки за номерами: що це?

Суть цієї творчості полягає в зафарбовуванні окремих ділянок зображення відповідними номерами квітами. Процес не складний - слід взяти фарбу під певним номером і зафарбувати всі ділянки картинки, промарковані цим же номером.

Компанія tvor.com.ua пропонує картини за номерами недорого, в комплект входить 20-30 колірних відтінків.

Картини на полотні та картоні: що вибрати?

Картины по номерам замовити ви можете на картонній основі або на полотні. У каталозі представлені розмальовки на картоні від вітчизняних, та китайських виробників. Картини за номерами на полотні представлені тільки від китайських виробників.

Ілюстрації на картоні розфарбовувати простіше, при цьому вони відмінно зберігають колір, проте, виглядають не як справжня картина, а як звичайний малюнок.

Основна перевага картини художників на полотні в тому, що після завершення процесу у вас виходить саме картина.

Замовити картину на полотні або картоні можна різної складності. Зображення середнього рівня складності можна закінчити за пару днів. Якщо у вас достатня кількість часу і процес розфарбовування вас по-справжньому захоплює і цікавить, радимо вам вибирати складні композиції, якими можна займатися протягом декількох вечорів.

Картини за номерами для дітей і дорослих - унікальна можливість для кожного відчути себе справжнім художником, який створює оригінальні шедеври.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь