Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Citroen розсекретив електрокар Berlingo Multispace

Днями в мережі з'явилася інформація, згідно з якою незабаром на ринок вийде електричний автомобіль, виробництва компанії Citroen. Представники концерну розсекретили новинку під назвою Berlingo. Електрокар з приставкою Multispace з'явиться на ринках країн Європейського союзу вже восени поточного року. Виробництво автомобілів буде налагоджено на одному з іспанських заводів. На сьогоднішній день вартість новинки не повідомляється.

Електрокар оснащений новітнім електромотором, за допомогою якого він і приводиться в дію. Вихідна потужність такого агрегату складає близько 66 к.с., що властиво для авто подібного сегмента. На такому електрокарі можна проїхати близько 171 кілометрів без підзарядки акумуляторної батареї. Однак, якщо акумулятор все таки сів, то на зарядку піде всього 15 хвилин. Електрокар розрахований на перевезення п'яти чоловік. Варто відзначити досить місткий багажник на 675 літрів. Якщо ж ми передбачається розміщення ззаду пасажирів, то ряди крісел можна прибрати. У цьому випадку обсяг багажника збільшується до 3000 літрів.

Інженери компанії розробили абсолютно нову технологію для Ситроен Берлинго, що дозволяє водієві тримати постійний зв'язок з усіма функціями авто. При цьому не потрібно використовувати спеціальні установки, достатньо всього лише звичайного смартфона з встановленою програмою. Так наприклад, під час поїздки водій без зусиль зможе змінити температуру всередині салону при наборі на смартфоні певної команди. Так само можна постійно стежити за станом акумулятора. Вся необхідна інформація моментально виводиться на екран смартфона, що дозволяє водієві своєчасно усунути проблему або зупинитися на підзарядку. Якщо трапилося так, що заряду залишилося дуже мало, але до місця призначення їхати залишилося небагато, то можна перевести батарею в режим економії і спокійно дістатися до заправки або додому.

На сьогоднішній день на території України можна придбати пасажирську модель Citroen Berlingo. Мінівен доступний у продажу за ціною в 500000 гривень. У разі, якщо такий варіант не цікавий і потрібна топова модифікація, то на її покупку доведеться викласти близько 700 тисяч. Весь світ поступово звикає і переходить на електрокари. Україна не виняток. З кожним роком популярність подібного транспорту буде незмінно рости.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь