Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги операційної системи Windows 10

Розробники Microsoft регулярно радують користувачів виходом чергової операційної системи. На даний момент найбільш передовою платформою є Windows 10. Ця платформа відрізняється гнучкістю налаштувань, більш високим рівнем безпеки і більш глибокою інтеграцією з інтернетом.

Крім того, десятки пропонує ряд додаткових можливостей:

  1. аудіоплеєр тепер доступний на екрані блокування;
  2. система розпізнавання осіб і відбитків WindowsHello;
  3. додаток для створення контента WindowsInk;
  4. інтеграція з Xbox;
  5. магазин Windows - універсальний ресурс для пошуку додаткового ПЗ.

Розширений функціонал ОС відкриває неймовірні можливості для роботи, творчості та розваг.

Немає сумнівів - софт прекрасний і якісний, але щоб почати його використовувати, потрібно купити ліцензійний ключ для активації Windows 10, який коштує порядно. Тому варто розібратися чи варто це ПО співвідношення ціни і якості, і чи існує спосіб купити його дешево.

Зверніть увагу, що скачать активатор виндовс 10 ви можете на сайті aktivator-windows-10.info просто зараз абсолютно безкоштовно!

Чи варто платити за ліцензійний оригінал Windows 10?

Практично кожен продукт Microsoft має свій безкоштовний аналог - піратську збірку. Такі шедеври все ще використовуються деякими людьми, але мають дуже багато недоліків і всього одна перевага - вони безкоштовні.

Тут важливо розуміти, що технології захисту програм постійно удосконалюються. Часом зломщики видаляють половину програм і налаштувань з оригінальної версії, щоб ламаний матеріал хоч якось працював.

Очевидно, що оцінити Віндовс 10 по достоїнству, використовуючи піратку, просто неможливо. Набагато зручніше заплатити за ліцензію і отримати якісний продукт. Забігаючи вперед, скажу, що дуже дорого платити і не доведеться.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви отримали багато цікавої та корисної інформації про цю операційну систему. Діліться посиланням на цю сторінку в соціальних мережах з своїми друзями та знайомими, які б також хотіли бути в курсі! Чекайте на нові публікації вже зовсім скоро!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь