Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибирати наручний годинник?

Безумовно, з появою мобільних телефонів і інших гаджетів багато хто відмовився від наручних годинників і перейшли на більш інноваційну техніку. Однак, є ті, хто беззмінно продовжує носити наручний годинник, адже в усі часи цей аксесуар вважався ознакою елегантності і стилю, статусу. Годинник показує, що людина стежить за часом і цінує його, а це значить, що така людина в більшості випадком проявить свою пунктуальність, він рідко спізнюється і ніколи не буде даремно забирати час. Якщо скласти всі рекомендації часових експертів, отримаємо певні правила, які допоможуть вибрати потрібну модель високо якості. Адже годинник це не просто модний і стильний аксесуар. Вони повинні бути виключно високого якості, щоб ви ми могли повністю довіряти!

Дуже часто по годинах (а також по взуттю) жінки оцінюють чоловіків. Тому, якщо годинник призначений чоловікові, вони обов'язково повинні підкреслювати його статус, проте вони не повинні кричати про розкіш. Стриманий і елегантний стиль - ось на що потрібно звернути увагу. Важливо, щоб годинник максимально відповідали вашому статусу, не варто намагатися за допомогою годинника прикрасити своє становище. Ваші годинник повинні коштувати стільки, скільки ви отримуєте в місяць. Максимум - за годинник ви можете віддати дві свої зарплати. Саме так можна визначити статус годин, які підходять особисто вам!

Сьогодні дуже популярні моделі годинників на всі випадки життя, вони дійсно універсальні, однак не варто прагнути придбати саме таку модель. Ви тільки подивіться, яке є різноманітність стилів і фасонів: montre.com.ua, навіщо ж зупинятися на одному аксесуарі. Для спортзалу потрібна певна модель, для зустрічі з бізнес-партнером - зовсім інша! Також, як ви підбираєте стиль і одяг, годинники потрібно підбирати. Якщо у вас сьогодні спортивний стиль, потрібно вибрати саме спортивну модель. Найчастіше це гумові ремінці і електронні циферблати. Від шкіряних ремінців в даному випадку краще відмовитися.

Знову ж таки, від вашого образу і стилю життя може залежати не тільки дизайн, але і функціонал аксесуара. Якщо вам важливі спортивні показники, вам необхідний хронограф. Якщо любите плавати або займаєтеся спортом - беріть водонепроникну модель! Але і, звичайно ж, при виборі годинника орієнтуєтеся на свої відчуття. Якщо годинник вам подобаються по-справжньому, ви будете носити їх з гордістю і впевненістю! А це найголовніше! І запам'ятайте: на годиннику не варто економити! Годинники - це ваше ставлення до себе, почуття гідності та самоповаги! А ще не варто прислухатися думки друзів і інших порадників, які будуть вам говорити про солідність і т. д.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь