Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні переваги користування послугами ломбарду

Що являє собою ломбард? Це спеціальна організація, яка займається тим, що надає грошові позики під заставу рухомого майна. Таким майном може виступати сучасна техніка, автомобілі і мотоцикли, ювелірні прикраси і наручний годинник, електроніка та багато іншого. Зручність співпраці з ломбардом для клієнта полягає в тому, що фахівці не будуть цікавитися його кредитною історією. Провівши всебічну оцінку рухомого майна, які клієнт бажає здати в якості застави, вони назвуть ту вартість, на яку клієнт зможе розраховувати. Готівкові гроші можна буде отримати на руки в найкоротші терміни, що важливо в сучасному ритмі життя. Кожному клієнту, що звернувся годинний ломбард, виявляються консультаційні послуги.

Самостійно може бути складно розібратися у всіх нюансах і особливості роботи з цією організацією навіть незважаючи на те, на це питання регулюється спеціальним законом. Якщо у вас є які-небудь питання - завжди можна отримати на них відповіді прямо з вуст фахівців сайту vipgold.in.ua.

Які документи потрібні для отримання грошових коштів під заставу зданого нерухомого майна? Тільки паспорт і сам предмет застави. Як видно, цей перелік в кілька разів менше того, що зажадає від вас банк, коли ви звернетеся до нього за видачею кредиту. Мало хто може дозволити собі витратити кілька тижнів, а то і місяців, на збір цілого пакету документів, який вимагає банк для надання кредиту. Більш того, навіть якщо вам і вдасться в найкоротші терміни знайти і надати всі необхідні документи, немає ніякої гарантії, що ви зможете отримати повну суму, яку і вимагали. Нерідкі випадки, коли банк схвалює видачу тільки третини або половини заявленої суми, що, зрозуміло, може піти врозріз з вашими планами.

Коли клієнт отримує всю суму на руки, заставна річ залишається на зберіганні в ломбарді. Якщо в Радянські часи ломбарди приймали і реалізовували тільки вироби з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння, то на сьогоднішній день цей перелік речей істотно розширився: це телефони і ноутбуки, дорогі предмети розкоші, живопис, елементи інтер'єру. Якщо ви займетеся вивченням даного питання, то зможете дізнатися, які ломбарди здійснює свою діяльність в вашому регіоні, які вироби приймають.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь