Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Освітлюємо будинок: які світильники краще

Освітлення в будинку грає важливу роль. Правильно створений світ дозволяє прикрасити приміщення, надаючи йому більшої краси і граціозності. З його допомогою можна візуально збільшити простір. Будь-яке перетворення кімнати або житлового приміщення можливо за допомогою освітлювальних приладів. Сьогодні, в століття сучасних технологій, можна висвітлити і правильно «подати» будь-яку частину свого будинку. У сучасному світі освітлювальних приладів існує своя градація, яка має такі види:

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині westlight.com.ua ви можете знайти величезний асортимент освітлювальних приладів за найнижчими цінами!

1. За способом установки виділяють світильники:

  1. - підлогові - це сучасні торшери, які встановлюються в певне місце на підлозі;
  2. - настінні - прилади, які кріпляться на стіну, тобто бра;
  3. - стельові - кріпляться безпосередньо до стелі і виконують функцію головного освітлення кімнати;
  4. - підвісні - мають спеціальну підвіску, а яку відбувається кріплення;
  5. - настільні - встановлюються на робочий стіл або тумбочку біля ліжка, маю переносний характер.

2. В залежності від типу і спрямованості світлового потоку виділяють світильники:

  1. - прямого світла - є відносно недорогі і більш економічним, так як дозволяє краще освітити приміщення, яке має невисокі стелі;
  2. - розсіяного - вважається найбільш якісним і хорошим освітленням, так як дозволяє висвітлити всю кімнату повністю приємним світлом;
  3. - відбитого - такий вид відмінно вписується в будь-яке приміщення, а в поєднанні з бічними освітлювальними приладами зможе краще освітити приміщення м'яким світлом.

Різні типи світильник підходять для різних приміщень, оскільки кожна кімната (в залежності від її функціонального призначення) повинна мати і відповідне освітлення. Так, наприклад, зал або вітальня, де проходять всі святкові заходи, а також збирається вся родина, повинна мати приємний світло у великій кількості. Він не повинен бути яскравим і зліпити, але його має бути багато. Тут в нагоді і торшери, і лампи, і люстри, які з легкістю можна придбати в інтернет магазині люстр і світильників. Що стосується спальні, то це зона відпочинку, розслаблення і романтики. З цим завданням добре впораються настінні світильники (бра). Коридор - тут тільки яскраве світло, якого повинно бути багато. Тому. Стельові люстри в поєднанні з точковими світильниками, як раз те, що потрібно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь