Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Можливості сучасних CMS для інтернет-магазинів

Після розвитку автоматизованих систем управління сайтами життя власників сайтів і інтернет-магазинів істотно спростилося. Практично всі дії доведені до автоматизму.

Це дуже виручає, коли потрібно заощадити час. Наприклад ImageCMS Shop Premium дуже легко налаштувати, а значною перевагою цієї системи є те, що вона адаптована під всі види пристроїв.

Можливості кастомізації інтернет-магазинів зараз практично необмежені. Ви можете під будь-яку систему знайти сотні, а іноді навіть тисячі різних тем і шаблонів. Звичайно, значна частина з них платні, проте не варто на цьому економити, адже при вдалому виборів шаблону ви можете окупити його вартість за дуже короткий термін.

Ще однією можливістю сучасних інтернет-магазинів є їх синхронізація з 1С. Адже практично всі підприємства ведуть свою бухгалтерію за допомогою цього програмного забезпечення, тому дуже зручно мати можливість сінронізаціі.

Важливим пунктом також є експорт і іморт даних. При імпорті можна відразу завантажувати велику кількість найменувань товару в свій магазин. Досить просто взяти файл, який надають вам ваші постачальники і завантажити через веб-інтерфейс.

Іноді також буває можливість експорту. Це досить зручно, якщо ви хочете перенести товари з одного інтернет-магазину в інший, або ж просто завантажити їх для того, щоб редагувати певну інформацію.

Автоматизована система зміни цін теж може істотно полегшити ваше життя, адже якщо у вас тисячі одиниць товару, то міняти вручну ціни забирає надто багато часу. А тут ви просто можете задати значення, яке вас влаштовує. Крім цього бувають зручні фільтри, за допомогою яких можна, наприклад, встановити однієї категорії націнку 10%, а іншої категорії - 30%.

Тому не сумнівайтеся, що якщо ви хочете почати власну справу з продажем товарів в інтернеті, зараз для цього є всі можливості. Головне правильно розрахувати свій бюджет.

Сподіваємося, що стаття була для вас цікавою і ви дізналися більше про системи управлення сайтами інтернет-магазинів. Очікуйте на нові публікації вже найближчим часом!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь