Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Перегородки для офісу

Результативність роботи в офісі в багато залежить від умов, створених для співробітника на робочому місці. У маленькій кімнатці не протиснутися між столами? Працівники безперервно відповідають на дзвінки, створюючи безперервний гул в офісі? Співробітники заважають одному зосередитися і відволікаються на зовнішні подразники? Це означає, що керівнику пора задуматися про зміну обстановки: найефективніше з завданням оптимізації робочого місця впораються перегородки зі скла.

Ці вироби - просто «паличка-виручалочка» у нелегкій справі зонування простору. Особливо для офісу, адже тут важливо створити для кожного затишний куточок, що оберігає працівника від впливу відволікаючих чинників і допомагає зосередитися на виконанні своїх обов'язків. З іншого боку, офіс завжди повинен залишатися відкритою територією, адже прозорість - це символ довіри, чесності та спільності колективу. Саме тому скляні перегородки залишаються оптимальним варіантом для планування робочих місць в офісі, а також створення загальної інтер'єрної картинки.

Скляні перегородки для офісу: види

Сьогодні більшість успішних компаній використовують в інтер'єрі своїх офісів саме скляні перегородки. Ці вироби дають дуже багато свободи: в можливості швидкої і частою перепланування, в видах декору, в способах монтажу та інших аспектах. Залежно від смаку власника компанії і побажань співробітників, можна встановити безліч видів перегородок:

  1. Суцільноскляні (що складаються з одного полотна скла) або алюмінієві (виготовлені із застосуванням металевого профілю).
  2. Стаціонарні (монтуються до стелі, стін та підлоги і залишаються в одному положенні протягом усього терміну експлуатації) і мобильные перегородки (з можливістю переміщення по кімнаті користувачем в залежності від функціональних потреб).
  3. Перегородки-трансформери (зберігають приватність кожного окремого співробітника, але при цьому можуть бути «розсунуті» і створюють одну спільну простір, мотивуюча до спілкування).
    Прозорі або виконані з матового скла.
  4. Декоровані піскоструминними малюнками, фотодруком з корпоративною символікою, кольорові, розписні, покриті вітражними плівками і так далі.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь