Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати чоловічі парфуми?

Розглянемо найважливіші аспекти, що впливають на правильність вибору чоловічих парфумів.
Чоловікові для того щоб виділиться з натовпу і підкреслити свою індивідуальність досить правильно вибрати парфуми. Однак на практиці це досить непросте завдання, що вимагає грамотного підходу.

Хорошим рішенням стане придбати чоловічий парфюм Creed Aventus в інтернет-магазині top-parfyum.com.ua, завдяки насиченому і стійкому аромату він здатний підкреслити високий статус і неповторність свого власника.

У наш час парфумерія для чоловіків представлена ​​в широкому асортименті. Розглянемо найважливіші аспекти, що впливають на правильність вибору чоловічих парфумів.

Загальні рекомендації

Щоб парфум підкреслював індивідуальність чоловіка, при виборі чоловічих парфумів слід враховувати кілька факторів:

Вікову категорію - юнакам більше підійдуть свіжі і легкі аромати, тоді як чоловікові елегантного віку краще вибрати більш глибокий аромат, поступово розкриває свої ноти;

Темперамент - романтику припадуть до душі аромати з солодкими і пряними нотами, активні та енергійні чоловіки віддадуть перевагу аромати з нотами перцю і цитрусових, а впевнені в собі чоловіки виберуть духи з ароматом шкіри і тютюну.

Професійну діяльність - чоловікам, які досягли кар'єрних висот, рекомендується купувати престижні і дорогі парфуми акцентують увагу на статусності.

Зверніть увагу, насичені інтенсивні аромати переважно використовувати в холодну пору, а легкі і свіжі - в теплу пору.

Для того щоб продовжити стійкість аромату рекомендується вибирати додаткові гігієнічні засоби (дезодорант, лосьйон і ін.) З однієї лінійки товарів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь