Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Основні причини вибирати одяг в секонд-хенді

Багато людей купують автомобілі, побутову техніку, електронні пристрої та масу інших предметів, які вже були у вжитку. Проте донедавна купувати одяг, що був у вжитку, вважалося непристойним. Втім, ключове словосполучення тут «до недавніх пір». Завдяки перевагам одягу «секонд-хенд», вивіски «дешевий одяг з Європи» вже не викликають упередженого ставлення. Тим більше для сучасних чоловіків, які позбавлені забобонів.

Перевага № 1: дешево. Одяг «секонд-хенд» часто продається на вагу, рідше - поштучно. У будь-якому випадку предмети гардероба в отличном состоянии можна купити за мінімальною ціною. Коли ж час доходить до нового завозу, вартість на колишню одяг знижується в рази, і модні предмети гардероба можна купити за копійки! Так ви зможете оновлювати гардероб хоч щотижня без шкоди для свого бюджету. Чи варто говорити про «робочої» одязі, яку чоловік може купити для роботи в саду або на будмайданчику? Відвідавши сайт секонд хенд оптом ви можете купити якісний та стильний секонд хенд за оптовими цінами вже сьогодні.

Перевага № 2: ексклюзивно. Одяг second hand поставляється з усього світу, тому не дивуйтеся, якщо натрапите на одяг відомого модельєра або модного будинку. Але чекати дива не варто: краще придивлятися до нових поставок відразу після надходження, адже бажаючих відхопити відмінну річ по «задешево» хоч відбавляй!

Перевага № 3: якісно. Європейський одяг набагато якісніша, ніж та, яку можна купити навіть в брендових магазинах і бутиках. Більш того, в порівнянні з 100% cotton одягу для Європи, предмети на наших прилавках можна вважати ширвжитком.

Перевага № 4: в отличном состоянии. Одяг «секонд-хенд» може бути надіта один раз, а решту часу припадати пилом у шафі заможного європейця, який раз у п'ятирічку звільняє гардероб від «мотлоху, який потім у вигляді якісного одягу виявляється на прилавках магазинів« Дешевої одягу з Європи ».

Перевага № 5: в єдиному екземплярі. У звичайних магазинах асортимент одягу мізерний, в «секонд-хенді» - величезний. Причому багато речей тут представлені в єдиному екземплярі, і вже точно ніхто з сусідів, знайомих і друзів не буде носити аналогічну одяг.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь