Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати жіночі кросівки?

Хороші жіночі кросівки - це запорука зручних, комфортних і результативних тренувань і занять активними видами діяльності. Неправильна взуття при активних заняттях спортом може призвести до травм і деформації стопи.

Вибираючи кросівки, слід визначити, з якою метою ви будете їх використовувати. На ринку можна знайти моделі для максимальної амортизації рухів, стабілізації і контролю рухів. Так, наприклад, якщо ви купуєте жіночі кросівки для бігу, враховуйте поверхню, по якій ви будете бігати, положення стопи в звичайному стані і під час занять. Якщо ж взуття буде звичайним повсякденним варіантом для міського стилю, тоді на фізіологічні особливості стопи можна звертати набагато менше уваги, оскільки навантаження на ногу і взуття буде непропорційно менше.

Як визначити розмір? Враховуйте, що відстань від великого пальця до краю виробу повинно бути близько 1 сантиметра. Перевірити це під час примірки можна так: спробуйте засунути вказівний палець між задком і ногою. Якщо палець пролазить насилу, розмір нормальний.

Між іншим, вас може зацікавити voile blanche обувь, яку ви можете придбати в інтернет-магазині juliette-sun.com.ua за найвигіднішими цінами вже сьогодні!

Хороші жіночі кросівки повинні бути легкими: вам потрібно буде довгий час ходити або займатися спортом у взутті. Ви буквально не повинні відчувати її на нозі. Відмітна особливість виробів для спорту полягає в устілці, яку легко можна вийняти, випрати і висушити.

Будова самого виробу повинно включати жорсткий задній і еластичний гнучкий носок. Експерти радять вибирати моделі з жорстким задником. Пружний гнеться носок - вкрай важливий для анатомічно правильного положення стопи під час ходьби і бігу. Для зручної посадки важливою є і шнурівка. Ми рідко звертаємо увагу на цей аспект, однак і він грає свою роль. Кільця D-подібної форми і гачки, через яку протягується шнурки, є найкращим варіантом.

Якісні жіночі кросівки не повинні видавати різкий запах. Переважно вибирати шкіру. Цей матеріал забезпечує правильну терморегуляцію і виведення вологи під час ходьби і занять спортом.

Серед найбільш популярних різновидів кросівок виділяють: бігові, для ходьби, тенісні, туристичні, баскетбольні, для занять в приміщенні, міські. Кожна модель має свої унікальні властивості будови, підошви, шнурування, обідка і т.д. Наприклад, в бігових варіантах в задній частині обов'язково присутній амортизаційна система. Інакше при першій же пробіжки ви відчуєте шалену втому в ногах. Найменш «претензійними» в цьому плані є звичні всім міські кросівки. Їх головне завдання - правильно підтримувати стопу, бути легкими і зручними.

Враховуйте, що будова чоловічої і жіночої стопи дещо відрізняється. Підйом, ширина ступні в чоловіків і жінок різні. Тому в питанні вибору спортивного взуття не може бути моделей унісекс. Велика розмаїтість спортивних моделей дозволяє підібрати підходящий варіант як для любительок суворої чорно-білої "класики", так і для любительок гламурного рожевого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь