Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги розробки ПЗ на замовлення

Ринок IT-послуг надає найширші можливості для реалізації будь-яких ідей. Бажаєте інтернет-портал? Немає нічого простішого. Багаторівнева корпоративна система з інтеграцією в бази даних і власним неповторним інтерфейсом? Зроблять і це. Найскладніші і трудомісткі питання можуть бути вирішені шляхом розробки ПЗ на замовлення. Чому ж, незважаючи на солідну вартість послуг розробки ПЗ, люди замовляють їх все частіше? Переваги, одержувані при індивідуальному підході до розробки програм, неоціненні. І це не тільки широкий спектр спеціалізації програми.

По-перше, працюючи зі сторонніми фахівцями, замовник може бути твердо впевнений в тому, що його не «кинуть». Незважаючи на звичайну слов'янську недбалість в справах, аутсорсинг програмістів давно вже числиться серйозною сферою бізнесу. Всі зобов'язання, обумовлені в технічному завданні, будуть виконані точно в строк. Потрібні функції будуть реалізовані, перевірені, налагоджені і готові до використання. По-іншому ніяк, інакше IT-компанія або фрілансер з солідним портфоліо втратить своє обличчя, а разом з тим - і майбутніх клієнтів.

По-друге, тільки розробка ПЗ на замовлення дасть результат, який найбільш повно відповідає сподіванням клієнта. Всі «масові» програмні продукти, від операційних систем до бухгалтерських програм, містять в собі масу компромісів для задоволення якомога ширшої публіки. А програма, спрацьована на замовлення - це штучний товар, в якому всі деталі будуть притерті до вимог і особливостей конкретної заданої ситуації.

І нарешті, абсолютна більшість IT-компаній розраховують на довгострокове співробітництво. Це має на увазі повний супровід програми після налагодження. Тобто, замовнику не доведеться хвилюватися про встановлення та налаштування ПЗ, про навчання співробітників, про всілякі доробки і оновлення - всі ці клопоти із задоволенням візьме на себе розробник на outsource PHP Development.

В сумі така співпраця обіцяє замовнику позбавлення від безлічі проблем. Можна спокійно скасовувати постійні витрати на утримання власного штату програмістів. Терміни розробки та впровадження проекту зведуться до мінімуму. А найголовніше - в кінцевому рахунку замовник отримує в точності те, що йому потрібно. Це варто і витрачених фінансів, та витраченого на розробку програми часу, так як створює унікальний продукт під конкретні завдання і вимоги.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь