Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Застосування вітражної плівки на склі: прикраса інтер'єру

За допомогою правильної гри світла і тіні можна помітно перетворити будь-яке приміщення. Тому якщо ви є шанувальником чарівних вітражів, то ми радимо вам декорувати скляні панелі на дверцятах і вікнах за допомогою особливих вітражних плівок. Вони легко наносяться на поверхню скла, а придбати їх зараз можна практично в будь-якому будівельному магазині.

Особливості та переваги вітражної плівки

Все частіше в будинках і квартирах зараз встановлюються двері з вставками зі скла. До того ж вікна в даний час встановлюються практично у всіх кімнатах. Однак найчастіше виглядають подібні вироби досить блякло, а пластикові віконні конструкції та зовсім занадто сильно виділяються в кімнаті, виконаної в класичному стилі. Однак цю проблему можна легко усунути, скориставшись вищевказаної плівкою. Після обклеювання нею стекол вони виглядатимуть як справжні вітражі.

До речі, ви можете купить самоклейку відмінної якості на сайті samokleyka.com.ua за найвигіднішими цінами вже зараз.

Вітраж дозволяє організувати відмінну гру світла в кімнаті, утворюючи безліч різнокольорових сонячних зайчиків, що бігають по різних куточках приміщення. В результаті ви зможете малими силами кардинально змінити інтер'єр в кращу сторону.

До основних переваг самоклейної вітражної плівки зазвичай відносять:

  1. Наявність потужного декоративного ефекту, здатного додати шарму будь-якого інтер'єру.
  2. Велика широта використання: їх можна наклеїти на стекла в квартирах, заміських будинках, офісних приміщеннях, торгових центрах, ресторанах і музеях.
  3. Дозволяє знизити природне освітлення (радимо встановлювати її в спальні).
  4. Захищає зір і здоров'я людини, знижуючи кількість пропускаються ультрафіолетових променів.
    Дає можливість створити справді оригінальний дизайн інтер'єру. У продажу представлено безліч різновидів вітражного плівки, тому ви без проблем знайдете для себе відповідний варіант.
  5. Володіє високою міцністю, тому її не так-то просто порвати або пошкодити. Для наклеювання ж не потрібно мати будь-які особливі знання або навички, тому наклеїти її на скло може будь-хто.
  6. Знижує витрати на електрику в літні дні, так як не потрібно сильно знижувати температуру повітря за допомогою кондиціонера.
  7. На відміну від класичних рулонних штор і жалюзі вітражі не робить з кімнати в темні і похмурі підвальні приміщення, а навпаки роблять їх веселіше і красивіше.
  8. Дозволяють замінити штори, які не радять використовувати людям, які страждають на алергію, адже вони нерідко накопичують пил.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь