Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги виїзного фуршету

Ще якихось п'ять років тому слово «кейтеринг» було відомо лише дуже вузькому колу людей. Сьогодні про виїзному обслуговуванні чув практично кожен житель великого українського міста. А кейтеринг - це і є виїзне обслуговування банкетів, свят, весіль, інших заходів.

Сьогодні святковий виїзний фуршет може дозволити собі навіть фірма середніх розмірів. Проводиться він може в офісі, в котеджі, на природі, на теплоході, на дачній ділянці, в парку і взагалі будь-якому доступному місці.

Між іншим, на сторінці http://dzyga-catering.com.ua/menu/furshet/ ви можете дізнатися більше про організацію виїзного фуршету справжніми спеціалістами в цій сфері.

Ось кілька основних переваг виїзного фуршету з послугами кейтерингових компаній:

Мобільність. Можливості проведення будь-яких урочистостей та заходів безмежні. Їх можна організувати практично в будь-якому не забороненому місці, починаючи робочим офісом і закінчуючи яхтою, лісовою галявиною або покинутим промисловим цехом. Туди будуть доставлені меблі, посуд, прикраси і страви. Все впирається в виділений клієнтом бюджет. Чим незвичніші вимоги, тим більша кінцева сума.

Комплексність. Кейтерингові компанії зазвичай надають весь спектр послуг по організації заходу. Це може бути розробка сценарію свята, оформлення майданчика, складання меню, організація виступу артистів і музикантів, отримати широкий спектр послуг від початку і до кінця і т.д.

Особливості виїзного фуршету. Одним з найбільш зручних і популярних способів організації виїзного заходу вважається фуршет. Фуршетний стіл відрізняється відсутністю повноцінних страв і сидінь. Те, є на стіл виставляються виключно закуски (м'ясні, рибні, холодні, гарячі, десерти, фрукти) і алкоголь. Гостям зручно стоячи приймати їжу і продовжувати спілкування. Такий формат зручний і затребуваний не тільки в корпоративному середовищі, але також при проведенні весіль і ювілеїв.

Для організації фуршету не потрібно велике приміщення. Захід можна влаштувати на порівняно невеликій площі. При цьому учасники можуть вільно переміщатися і в будь-який час брати зі столу сподобалися закуски. З'являтися на фуршет або йти з нього можна також за своїм бажанням. У порівнянні з таким способом проведення торжества банкет куди більш витратний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь