Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як знайти няню

Перед молодими сім'ями все частіше постає питання пошуку няні для малюка. І складнощів тут дійсно багато, адже далеко не кожній людині можна довірити свою дитину. Звичайно, завжди є варіант - почати пошук зі своїх друзів і знайомих, швидше за все, це буде людина, яка з особливим теплом і увагою поставиться до Вашого чаду, але є й чимало мінусів, які не залишають шансів цього варіанту.

По-перше, чи багато у вас знайомих, які мають достатній досвід спілкування з дітьми, які мають потрібну кваліфікацію і знаннями, адже няня це не домробітниця? Скоріш за все ні! По-друге, звичайно, зі «своїми» легше домовитися, але це, на жаль, працює і у зворотний бік: як правило, питання про дотримання графіка і розмір оплати може стати причиною незручності і непорозуміння.

Тому самим грамотним рішенням буде знайти няню серед тих, для кого турбота про дітей - справжня професія, хто готовий присвячувати цьому весь свій робочий час. На щастя, зараз, щоб знайти няню не потрібно давати оголошення в газету або клеїти їх на найближчі будинки, це малоефективно і занадто небезпечно. Для вашої зручності існують кадрові агентства і численні портали. a-elita.in.ua створювали професійні психологи, саме тому ми можемо не тільки запропонувати кращі кандидатури претендентів, але і допомогти з вибором.

Тому, якщо Ви думаєте, як підібрати няню, витративши на це мінімум часу і грошей, то такий варіант пошуку відразу звужує кількість претендентів, значно полегшує наступний етап вибору - співбесіда.

Перша зустріч з нянею.

Перша зустріч з майбутньою нянею дуже важлива, адже Вам належить буквально протягом однієї розмови зрозуміти, підходить людина для Вашої дитини чи ні. Тому необхідно заздалегідь підготуватися до цього заходу, визначитися, на що особливо звертати увагу, скласти список питань, які Вас цікавлять. Навіть якщо Ви довіряєте собі, впевнені, що зможете зробити правильний вибір, додаткова гарантія все ж не завадить. Наш портал надає таку послугу як психологічне тестування кандидатів, скориставшись якою, у Вас не залишиться і частки сумніву в правильності прийнятого рішення.

Шукаєте няню для дитини? На нашому порталі ви можете переглянути велику кількість анкет від кваліфікованих і досвідчених нянечок. Скористайтеся фільтрами для більш зручного і точного вибору резюме кандидатів, вивчіть їх пропозиції і Вам залишиться тільки зателефонувати.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь