Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості манікюру в домашніх умовах

Багато жінок мріють мати ідеальні і красиві нігті. Вони регулярно відвідують салони краси і користуються послугами фахівців в даній сфері. За манікюр в салоні доводиться платити значну суму грошових коштів. Однак деякі жінки вважають за краще робити манікюр в домашніх умовах. Вони можуть отримати бездоганний ефект і при цьому заощадять свої фінанси.

  1. переваги
  2. принцип виконання
  3. апаратний манікюр

Переваги

Найголовнішою перевагою вважається економія коштів. У сучасних салонах багато майстрів виконують роботу не якісним чином, і послуга є дорогою. У домашніх умовах можна заощадити час на похід до фахівця і в спокійній обстановці зробити ідеальний манікюр. Кожна дівчина може собі дозволити виконати процедуру в будь-який час доби. Наступним позитивним моментом є особисті манікюрні інструменти. При виконанні процедури виключено зараження різними інфекціями і бактеріями.

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині http://www.nailberry.com.ua/ ви можете придбати якісні аксесуари для манікюру за найвигіднішими цінами.

Принцип виконання

В першу чергу для виконання манікюру слід придбати додаткові інструменти і косметичні засоби. В наявності має бути кілька видів пилок, ножиці для кутикули, щипчики, серветки. Спочатку слід визначитися з довжиною і формою нігтьової пластини. Слід обробити нігті спеціальним засобом, і надати їм необхідну форму. Після виконаних процедур їх поміщають в ванночку і знімають напругу рук. Як допоміжний засіб підійде лимонний сік або сода. Руки слід протерти насухо і зайнятися обробкою кутикули.

Перед видаленням кутикули необхідно пом'якшити шкіру за допомогою спеціального засобу. Потім видаляється згрубла шкіра навколо всієї поверхні нігтя. Манікюр в домашніх умовах призведе до позитивного результату.

Апаратний манікюр

Метод апаратного манікюру дозволяє в домашніх умовах отримати ефективний результат. Для цього варто придбати інструмент в спеціалізованому магазині. Він призначений для виконання професійного манікюру вдома. Апарат оснащений безліччю необхідних функцій. Спочатку необхідно видалити старий лак з нігтьової пластини. Потім видаляється кутикула за допомогою спеціальної насадки. Проводиться шліфування та полірування нігтя. Після виконаної процедури варто пом'якшити руки живильним кремом. Ефект буде незабутнім і про похід в салон можна забути.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь