Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Види кардіотренажерів

Бажання худнути і вести здоровий спосіб життя охопило весь цивілізований світ в другій половині 1980-х років, коли був остаточно доведена шкода від надмірного споживання їжі і відсутність фізичних навантажень. Крім того, в моду ввійшла стрункість і підтягнуте тіло.

Ця «фітнес-революція», як її назвали сучасники, привела до появи і активному розвитку кардіотренажерів, які призначені для заміни фізичної активності на вулиці - домашніми заняттями. Такі пристрої дозволяють не дихати вихлопними газами під час пробіжок по місту, а також поєднувати найрізноманітніші види спорту в одному єдиному залі.

Головна мета кардіотренажерів - це змусити серцевий м'яз скорочуватися з певною частотою, а також розвинути певну групу м'язів: ніг, попереку, грудей, рук та інших. Якщо людина хоче досягти не тільки схуднення і поліпшення тонусу організму, але і пропрацювати певні м'язи, йому потрібно ретельно підійти до вибору тренажера, допоможе в цьому дане джерело інформації. А якщо ви хочете придбати кардіотренажери, вам варто завітати на сайт.

Бігові доріжки

Ці універсальна спортивна пристосування, призначене для імітації швидкої ходьби або бігу. Щоб стимулювати організм на спалювання калорій, потрібно інтенсивний біг, який наситить легені киснем і змусить серцевий м'яз скорочуватися. Крім того, бігові вправи стимулюють витривалість серця і дихальної системи.

Бігова доріжка має з десяток варіацій радіопрограм, які можуть бути ще більш ефективними в разі наявності датчиків пульсу або серцебиття. Таким чином, програма, вбудована в механізм, буде показувати результати тренування і допомагати коригувати їх.

Єдиним недоліком бігових вправ є високе навантаження на стопи, коліна і поперек, що не підходить людям з проблемами хребта або суглобів ніг.

Еліптичні тренажери

Це тренажер незвичайної конструкції, який відрізняється відсутністю ударних навантажень на суглоби і кістки. Еліптичні механізми діляться на два основних види: з ручками для опрацювання верхній частині тіла і з підставкою для ніг і без ручок для опрацювання.

Між іншим, ви можете придбати тренажер орбітрек в Україні за найвигіднішими цінами вже зараз.

Перший тип дозволяє напружувати м'язи спини, грудей і рук, а другий призначений саме для ніг і тазу.

Різноманітні навантаження набагато корисніші, ніж одноманітні. Тому для збільшення ефективності спалювання калорій, слід вибирати еліптичні кардіотренажери з ручками для верхньої частини тіла.

Велотренажери

Катання на велосипеді по місту приносить сумнівну користь для здоров'я, оскільки інтенсивне вдихання вихлопних газів і пилу можуть погіршити стан легенів і всього організму в довгостроковій перспективі. Крім того, велосипед незручно зберігати і обслуговувати в міській квартирі.

Саме тому була розроблена більш зручна, ефективна і корисна альтернатива у вигляді велотренажера. Він оснащений механізмом для підвищення опору педалей, а також великою кількістю кардіопрограм, які орієнтуються на показання серцевого ритму, що дозволяє людині витримувати правильну навантаження протягом всього тренування і домагатися правильного результату. Існує два різновиди велотренажерів: з задньої і передньої спинкою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь