Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Користь англійської мови в різних сферах

Англійська - перша і єдина мова в світі, що володіє статусом міжнародної. Вона є рідною для понад 500 мільйонів люей в 12 країнах світу. На сьогоднішній день знання англійської стане в нагоді вам практично в будь-якій області, як в професійній, так і в особистісній. Навіть мінімальні навички дозволять вам отримувати масу корисної інформації з іноземних джерел, розширити свій кругозір і відчути себе повноцінною частиною сучасного світу, де більш ніж 1,5 мільярда людей вільно розмовляють англійською.

• Користь англійської для кар'єри і бізнесу

Далеко не для всіх професій знання англійської мови є обов'язковим. Однак в більшості випадків це вітається. Якщо ви добре розумієте англійську мову і вільно нею розмовляти, перед вами відкриваються великі перспективи. Нерідко можна зустріти твердження, що англійська мова - ключ до успіху в професійній діяльності, можливість успішно просуватися вгору по кар'єрних сходах і ефективно реалізовувати свій потенціал.

Багато молодих фахівців мріють працювати в великих міжнародних компаніях, отримувати хороші гроші і відкривати для себе світ великого бізнесу, спілкуючись з іноземцями. Англійська мова для цього обов'язковий. Він потрібен навіть в тих професіях, які, на перший погляд, з ним не пов'язані. Наприклад, людина з технічною освітою (програміст, інженер і т.д.) має можливість виїхати за контрактом за кордон, де досвідчених фахівців цінують і створюють їм хороші умови для життя і роботи; тому английский для it в подібній ситуації буде просто неоціненним!

• Підвищення і перспектива отримання хорошої роботи

Працюючи практично в будь-якій фірмі і компанії у себе на Батьківщині, ви будете вигідно виділятися на тлі інших співробітників, що збільшує шанси на підвищення. Рядок в резюме, яка інформує роботодавців про ваших навичках в англійському, автоматично збільшує ваш рейтинг і дозволяє з куди більшою ймовірністю розраховувати на отримання високооплачуваної посади.

• Робота в міжнародних компаніях

У нашій країні існує безліч філій іноземних фірм, які постійно відчувають брак досвідчених кадрів. Нерідко буває так, що людина, що ідеально підходить для подібної роботи має лише один недолік - незнання англійської. Це заважає гідним кандидатам втілювати в життя свої навички і вдосконалюватися у своїй справі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь