Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості банківських інтернет сайтів

Метою комплексу заходів, спрямованих на ефективне просування сайтів найбільших банківських структур, поряд з популяризацією бренду і підвищенням довіри до нього з боку справжніх і потенційних клієнтів, є залучення якісної цільової аудиторії. Використання в роботі новітніх технологій дозволяє надати користувачам широкі можливості - такі, як оформлення онлайн заявки на кредитування, оформлення пластикових кредитних і розрахункових карт, проведення транзакцій з різними валютами.

Основна проблема низької ефективності сайтів банків - недостатність представлених на них фінансових послуг, на тлі високої конкурентності в банківській сфері. Сайти численних фінансових компаній, що приділяють належну увагу розвитку своїх інтернет ресурсів, здатні запропонувати користувачам величезну кількість різноманітних послуг подібної спрямованості. У такій ситуації кількість релевантних сторінок банківського сервісу мізерно мало, що істотно знижує його ранг у видачі по пошуковим запитам.

Рішенням проблеми може стати формування спеціальних розділів ресурсу, що поєднують по найбільш затребуваним ознакою ряд наданих банком фінансових послуг, таких як іпотечне кредитування, відкриття рахунків, кредитування фізичних осіб і організацій та інше. Такий підхід дозволить залучити користувачів, зацікавлених конкретним банківським продуктом, для прикладу, Ощадбанку.

Якісне функціональне доповнення подібних сторінок приверне широкий конверсійний потік, а додаткова оптимізація відповідно до ключовими запитами дозволить значно збільшити ранжування майданчика.

Для того щоб ефективно конкурувати з сайтами довідково-новинний спрямованості, лідируючими зараз по високочастотним пошуковим запитам фінансових послуг, необхідно доповнити інтернет сервіс банку таким розділом відповідей на типові запитання, а також систематично оновлюється новинним контентом. Такі заходи здатні в короткий час значно підвищити релевантність сторінок високочастотним пошуковим запитам.

Досить поширена ситуація, коли сайти великих банків сильно обмежені в обсязі та інформаційної насиченості розміщеної інформації на відміну від конкурентних інформаційних ресурсів сайтів фінансових організацій-посередників. Проблему вирішить наповнення ресурсу контентом, що містить грамотне входження ключових фраз, а також творчий, незвичайний підхід до стилістики розміщення інформації.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь