Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати бензопилу?

Пила відноситься до найбільш поширеним інструментам, без яких не обходиться жоден дачник. Навіть для того, щоб заготовити дрова і то необхідно її застосувати, не кажучи вже про будівництво веранд, альтанок і обрізку гілок. І якщо раніше використовували всілякі інструменти ручного типу, то на сьогоднішній день можна знайти прекрасну бензинову пилку. Така недорога бензопила в Днепропетровскепрігодіться в господарстві всім.

Складність полягає лише в тому, яку ж саме вибрати з асортименту? Моделі, які призначаються для здійснення епізодичних робіт, навряд чи згодяться для побудови зрубів або дерев'яних будівель.

Бензопила для любителів

Найбільш малопотужним класом таких інструментів є аматорські моделі. Вони розраховані на епізодичне застосування тривалістю не більше години в день. Найчастіше рівень потужності таких пив становить не більше декількох кВт. Вони оснащуються низкопрофильними ланцюгами, які мінімізують вібрацію під час роботи. Варто зауважити, що при цьому продуктивність у подібних ланцюгів досить слабка.

До речі, на сайті http://болгарка.укр/eshop/benzopili/ присутній великий вибір потужних та якісних бензопил за приємними цінами!

Проте, такі вироби характеризуються легкістю і зручністю. Від них не втомлюються руки, і з їх допомогою можна виконувати безліч робіт по дачі. Вони підходять для підготовки дров, підрізання дерев, а ще невеликих робіт, пов'язаних з будівництвом. Таким чином, для повністю зведеного житла, де роботи здійснюються лише час від часу, бензопили даного типу є відмінним варіантом.

Напівпрофесійні моделі впораються з будівництвом

До даного класу відносяться моделі, наділені достатнім рівнем потужності, які можуть застосовуватися безпосередньо в процесі будівництва. Їхнім єдиним недоліком є ​​те, що вони не призначені для довготривалого застосування. Тобто якщо необхідно щодня пиляти що-небудь по 15 годин поспіль, то вони навряд чи прослужать довго. Потужність таких інструментів знаходиться в рамках 2-3 кВт. Діаметр їх стовбурів часто не перевищує 40 см, а маса - 6 кг.

Такі вироби є відмінним варіантом для людей, які починають будувати власний будинок, де передбачається безліч робіт, пов'язаних з деревиною. Причому, навіть після закінчення будівництва дані інструменти неодмінно стануть в нагоді на ділянці або в саду.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь