Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Утеплення фасаду мінеральною ватою. У чому переваги

Через те, що щорічно зростають ціни на газ і електрику, опалення приватного будинку може обійтися в кругленьку суму. А протяги і погана теплоізоляція споруди призводять до того, що все тепло йде на вулицю. В такому випадку зробити будинок теплим і затишним допоможе тільки утеплення фасаду.

Його виконують за допомогою різних матеріалів, найбільш популярним з яких є мінвата. Вона відрізняється низькою теплопровідністю і хорошою звукоізоляцією, а також не може не радувати доступною ціною. Зазвичай її випускають у формі рулонів або плит. Вдосконаленим варіантом стане ультралайт від Ізорок виробника, який відрізняється кращими теплоізоляційними показниками. Крім того, завдяки надійному скріпленню плит між собою один шар не зможе від'єднатися від іншого.

Зауважимо, що на сайті warm-house.kiev.ua ви можете замовити утеплення фасаду вашої домівки швидко та вигідно.

Спеціальні добавки, що входять до складу даного матеріалу, забезпечують його прекрасні теплоізоляційні властивості, тому хороший захист від холоду гарантована навіть при поганих погодних умовах. Ізорок більш щільний, тому зможе забезпечити ще й додаткову звукоізоляцію, що стане особливим гідністю для будинків, розташованих поблизу доріг з інтенсивним рухом. Мінеральна вата ультралайт від Ізорок виробника пропускає повітря, тому в будинку не буде створюватися парниковий ефект. Використання при виготовленні тільки натуральних компонентів зробило цей матеріал повністю екологічним. А також він досить доступний за вартістю.

Особливості при утепленні стін

Для утеплення будинку існує два способи з використанням мінеральної вати: мокрий і сухий. У першому випадку весь процес проходить в три етапи:

  1. підготовка фасаду і кріплення мінеральної вати;
  2. армування матеріалу;
  3. проведення облицювальних робіт.

Перед початком процесу слід виконати очистку фасаду від всього зайвого, тільки після цього можна приступити до закріплення вати.

У разі застосування сухого способу зводять каркас з дерева або металевого профілю, а потім в цю конструкцію і укладають вату. Перед установкою каркаса слід закріпити на стіні пароізоляційну мембрану, яка захистить поверхню від вологи.

Підводячи невеликий підсумок, потрібно сказати, що переваги утеплення мінватою вельми очевидні, і хоч вартість даного варіанту трохи вище, ніж при використанні пінопласту, але це повністю виправдано.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь