Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Ігровий телевізор проти монітора

Перш ніж переходити до безпосереднього вибору ігрового телевізора, варто розібратися: «А що в ньому такого, що мені варто щось міняти?» Може, і правда, масовий рух у напрямку до придбання телевізора для ігор або ж просто підключення до вже наявного будинку - це всього лише трюки менеджерів з продажу, помножені на ефект натовпу?

Спеціально для Вас ми перелопатили тонни форумів, поспілкувалися з професіоналами і навіть проводили соцопитування. Так що, шановні читачі, оголюємо правду і показуємо всі «за» і «проти» ігрових телевізорів. А купувати щось чи ні - вирішувати Вам.

Почнемо з самого насущного - вартість. Природно ніхто не хоче переплачувати. І вибір ігрового телевізора - це крок до економії. Вже давно минув той час, коли телевізор був предметом розкоші. Зомбо-ящик настільки щільно увійшов в наше життя, що він є у переважної кількості сімей. І, головне, що нікуди він уже не дінеться, а придбати телевизор на сайте expert24.com.ua ви можете швидко та вигідно.

Це означає, що розумніше вкластися в покупку одного якісного телевізора, ніж ще окремо купувати монітор. Тим більше ціни вже давно не кусаються. Лідер з продажу, телевізор Samsung UN32H5203 з діагоналлю 32 дюйма коштує близько 260 $. Це не бюджетна категорія, але для подібної якості це відмінна ціна.

Крім успішно знижуються цін на телевізори, паралельно зростає їх якість. Всякі класні фичи по типу динамічного підсвічування, FullHD, 3D - приходили в світ ігрової індустрії через ТБ, і така тенденція буде зберігатися і в найближчим часом.

Ми суб'єктивний, але чесний портал і тому приховувати від Вас нічого не будемо. Звичайно ж є речі, через які особисто я поки не переходжу на ТБ і які можуть перешкодити перейти Вам:
Почнемо з того, що мій ігровий монітор переріс з просто ігрового в робочий - графіка, текст, фігури і т.д. Тієї чіткості, до якої я звик - телевізор на дасть.

Питання кількості телевізорів в будинку: я звик грати вечорами, а телевізор у нас один. Ні, звичайно, якщо у Вас є «Моя прелесть!», І ніхто не сміє до нього підійти - то все відмінно. Але якщо покупка планується під гри, а іншого телевізора в будинку немає, то коли Ви вимкніть татів футбол або мамин серіал, а може навіть, мультики молодшої сестри, ніхто навіть нервувати не буде - рідні люди відразу на вас накинуться 🙂

Щоб грати за ТВ з діагоналлю, скажімо, 55дюймов, потрібна велика площа. Чи є у Вас така, і чи будуть згодні навколишні дивитися весь вечір, як якийсь лисий мужик зі штрих-кодом на потилиці тягне трупи в багажник - відомо тільки Вам.

Нижче ми розглянемо докладніше всі нюанси, викладені раніше, і Ви самі зробите висновок про необхідність придбання телевізора.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь