Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дитячий одяг

У чому особливість вибору саме дитячого одягу? Виділимо основні чинники:

  1. дитяча шкіра набагато ніжніше дорослої, і це потрібно враховувати,
  2. діти швидше бруднять одяг, і її потрібно частіше міняти,
  3. діти ростуть і швидко з одягу виростають.

Напрошується висновок: одяг для дітей потрібна з якісних матеріалів, її їм потрібно більше, ніж дорослим, і бажано, щоб її вартість була невисокою. Складно вирішити всі ці три завдання одночасно, але... що робити, батьки намагаються!

Якість дитячого одягу: краще - натуральне

Ніжна дитяча шкіра сильніше реагує на подразники, якими є синтетичні нитки в тканинах. Особливо їх неприємну дію посилюється при жаркій погоді або просто коли дитина потіє. Невеликий відсоток штучних волокон може бути доданий до натуральних тканин для поліпшення експлуатаційних якостей виробів, але бажано, що він був мінімальним.

Зверніть увагу, що лучшие детские вещи ви можете придбати на сайті babyfox.com.ua за найвигіднішими цінами просто зараз!

Особливо важливо якість тканини, з якої виготовлена ​​дитячий одяг, для самих маленьких дітей. Кращими матеріалами для неї вважаються бавовна і льон.

Льон - найбільш гігієнічний матеріал. Він добре пропускає повітря і при цьому вбирає вологу (їли дитина потіє), оптимально зберігає природний теплообмін тіла. Тканини з нього легко стираються і гладяться.

Для холодної пори року з тканин для дитячого одягу гарні класичні фланель, байка і вельвет. Їх повітропроникність невеликі, але в зимовий період важливіше їх теплозахисні властивості.

Дитячий одяг: комфорт і безпека

Залежно від віку дитини до зручності і безпеки його одягу пред'являються вимоги різного рівня.

На одязі для новонароджених не повинно бути внутрішніх швів. Ярлички не повинні мати гострих країв, які можуть поранити шкіру дитини (на одязі хорошої якості ярлички знаходяться із зовнішнього боку вироби, як і шви). Будь-які застібки або блискавки перекриваються тканинними клапанами.

Візьміть до уваги, що одяг із застібкою спереду дозволяє делікатніше поводитися з новонародженою дитиною.

Для малюка до трьох років при покупці одягу зверніть увагу на те, наскільки міцно тримаються гудзики та інші дрібні елементи. В принципі, це потрібно робити постійно, щоб малюк не зміг відірвати їх і проковтнути.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь