Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати дошку оголошень

Дошки оголошень вже давно можна сміливо назвати одними з найпопулярніших сервісів в інтернеті. Це абсолютно не дивно, оскільки завжди були, є і будуть люди, яким потрібно щось продати і люди, яким потрібно щось купити. Коли інтернет розвивається величезними темпами, сам бог велів скористатися ним для здійснення продажів і покупок. Дошки оголошень в онлайні поступово набирають все більшої популярності, при цьому відсуваючи в бік традиційні ресурси, на зразок оголошень в газетах або на стовпах.

Їх постійно стає все більше, однак найкраща «дошка оголошень» - це та, яка зручна для конкретної людини і яка дає йому можливість здійснювати ті чи інші операції. Хороше місце оголошень повинне не тільки бути зручним в користуванні і надавати відвідувачеві максимально широкий функціонал, але і приносити явну користь, зводячи разом продавців і покупців, причому роблячи це в найкоротші терміни. В першу чергу, якісна дошка оголошень повинна мати більшу кількість пропозицій в самих різних категоріях.

Зрозуміло, ймовірність продати або придбати потрібний автомобіль в дошці, яка містить більше 10000 оголошень у відповідній категорії, буде набагато вище, ніж спроба домогтися того ж результату, зайшовши в дошку зі 100 пропозиціями. Як правило, дошки тримають таку інформацію у відкритому вигляді, причому навіть для незареєстрованих користувачів. Зрозуміло, завжди слід враховувати географічне охоплення конкретної дошки. Звичайно ж, краще вибирати таку дошку, яка буде представлена ​​в якомога більшій кількості регіонів.

Ще одним важливим критерієм при виборі дошки має стати кількість категорій конкретного ресурсу. Можна сказати, що хороша дошка оголошень в ідеалі повинна прагнути до того, щоб охопити всі можливі категорії. Якщо сьогодні людина зайшла в дошку всього лише для того, щоб купити косметику, то завтра він вже може бути готовий купувати дачну ділянку в Ленобласті. Відвідувач може стати постійним, якщо він буде знати, що може знайти на звичному йому ресурсі все, що завгодно.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь