Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Компанія JinkoSolar досягнула нового світового рекорду щодо ККД фотомодулів

В результаті незалежної перевірки лабораторією Академії Наук Китаю, компанія JinkoSolar перевершила існуючий світовий рекорд, досягнувши показника 22,78% ефективності перетворення на монокристалічних сонячних панелях. Варто зазначити, що даний рекорд компанія побила вдруге. У 2017 році компанія JinkoSolar вже досягала рекордного результату, який становив 22,04%. Рекорд був підтверджений міжнародною аудиторською компанією TUV Rheinland. Як зазначається, компанія досягла даних рекордів за допомогою 60-фотомодульної монокристалічної панелі, потужністю 356,5 Вт та 60-елементною полікристалічною панеллю, потужністю 347,6 Вт відповідно.

Удосконалення JinkoSolar у ефективності конверсії сонячних батарей було проведено шляхом застосування декількох інноваційних технологій виготовлення фотомодулів, включаючи високоякісні кремнієві пластини Р-типу . У результаті була значно покращений показник напруги з відкритою схемою та ефективність перетворення сонячних променів фотомодулями. Завдяки використанню новітньої багатошарової технології ARC та інновацій, розроблених компанією JinkoSolar, це дозволило зробити великий внесок у підвищення ефективності. Зрештою, збільшення потужності сонячного фотомодуля було досягнуто завдяки збільшенню ефективності клітин, оптимізації електричної оптики від клітин до модуля та внутрішніх технологій керування світлом.

Шукаєте надійні сонячні батареї від надійного постачальника? Рекомендуємо компанію "Правильне електроживлення", великий вибір обладнання для побудови сонячних електростанцій дивіться тут https://prel.prom.ua/g1317082-sonyachn-batareyi-obladnannya

Результат пошуку зображень за запитом "сонячні батареі JinkoSolar"

Кангпін Чен, виконавчий директор JinkoSolar, прокоментував цю подію так: "Впродовж останніх років бурхливого розвитку сонячного технічного та комерційного напряму, JinkoSolar використало своє технічне лідерство як трамплін, щоб стрибнути у світовому масштабі. Ми також значно посилили свою лідерську позицію з точки зору фотоелектричних досліджень і розробок з розвиненим виробничим процесом, більш швидкими темпами виробництва кількості продукції та кращим контролем якості, ніж наші прямі конкуренти. Ці переваги дозволили JinkoSolar досягти безпрецедентних висот в плані кількості проданих сонячних панелей. JinkoSolar і на далі продовжуватиме розвивати свою програму досліджень і розробок. Ми плануємо застосувати те, чого ми добилися та дізналися, маючи успішні спроби впроваджень тестових технологій на світовому ринку. Таким чином ми швидко намагатимемось масово застосувати наші нові технології, щоб ще більше знизити вартість нашої продукції.

Я впевнений, що JinkoSolar стане лідером у галузі як досліджень, так і розвитку та передового виробництва".

Сонячні батареї від JinkoSolar дивіться https://prel.prom.ua/g2638645-sonyachn-batareyi?bss0=182650



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь