Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Рекомендації по вибору м'яких меблів

Меблі завжди були і будуть важливою частиною будинку і будь-якого інтер'єру, а хороші меблі стають майже рідними, улюбленими - з ними власники згадують про кращі дні свого життя, відпочивають в фіналі трудового дня, просто насолоджуються затишком і спокоєм. Звичайно, багато людей роблять помилки, вибираючи крісло або диван. Однак якщо він є зручним, то це компенсує всі недоліки. Але що якщо меблі підібрані неправильно і доставляють дискомфорт?

Важливо пам'ятати, що на вибір м'якого гарнітура варто витратити досить велику частину часу. При цьому розглядаються не тільки зовнішні параметри, але і якість. Слід ретельно вибирати оббивку, матрац, пружини, механізм, деталі з OSB. Дивани повинні бути пружними, а ліжка зручними для сну, знімати навантаження зі стоп і хребта. Щоб зробити правильний вибір, необхідно вивчити, як влаштоване ліжко або крісло зсередини. Так що ж знаходиться усередині?

Зверніть увагу, що в інтернет-магазині http://interia.com.ua ви можете придбати якісні та довговічні м'які меблі за найкращими цінами.

Насправді, ціна м'яких меблів залежить саме від того, наскільки якісні "нутрощі". Більшість виробів використовують синтетичні матеріали. Це може бути пружний пінополіуретан, латекс, а іноді і синтетичний пух. При такій набиванні сидіння виходять досить м'якими. При використанні поролону і пінополіуретану, який в народі зветься "блоковий" або "піна", яка складається з повітря, меблі отримує високу міцність. Такі вироби можуть служити дуже довго, на відміну від інших м'яких сидінь, які з часом приходять в непридатність і кришаться.

Напевно, кожен стикався з чудовими подушками, швидко втрачають свій вигляд. Щоб придбати по-справжньому якісні подушки, потрібно відправитися в магазин. А вже на місці ви зможете потрапити в зал, щоб переглянути всі самі - присісти, помацати, спробувати натиснути. Гарний виріб приймає колишню форму після того, як навантаження зникає.

Латекс - ще один вельми цікавий матеріал, який є за своєю природою спіненим каучуком. Натуральний і міцний матеріал, що володіє антибактеріальними властивостями. Разом з синтетичним пухом, ці оббивки є найбільш широко використовуваними в створенні м'яких меблів.

Благоустрій будинку, його затишок і щастя мешканців завжди залежить від грамотного вибору при покупці меблів. Можна довіритися майстрам і консультантам, а можна - покластися на своє бажання. Тому не варто поспішати - вибираючи крісло або диван, ви можете знайти меблі своєї мрії, яка буде служити стільки, скільки написано.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь