Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як отримати кредитні кошти на карту

Зараз ніхто не застрахований від незапланованих витрат, тому іноді трапляється так, що особистий бюджет просто вичерпується, а до зарплати ще не один тиждень. Звичайно, можна звернутися до рідних або друзям за фінансовою підтримкою, але не у всіх є така можливість. В такому разі не варто опускати руки, оскільки можна отримати кілька тисяч гривень на картку протягом півгодини, якщо звернутися в МФО.

МФО - це мікрофінансові організації, які видають невеликі позики під певний відсоток в день. Термін позик в таких сервісах обмежується місяцем, в рідкісних випадках довше.

Основна перевага роботи з такими фірмами в тому, що гроші можна отримати практично в будь-якому куточку країни з наявністю інтернету і мобільного телефону. Вся процедура на сайті займає мінімум часу і не вимагає особливих паперів для підтвердження свого соціального статусу, доходу та іншого. Для оформлення позики знадобиться один або два документи, що підтверджують вашу особу. Зазвичай, достатньо паспорта, іноді запитують ІПН.

Обов'язковою умовою є реєстрація на обраному ресурсі, завдяки чому через особистий кабінет можна спостерігати статус свого позики. Отримують кредит на карту. Зараз можна знайти сервіси в яких підтримуються всі види банківських карт з перекладом без комісії, так що ви отримаєте рівно ту суму, на яку розраховували. Можна витрачати гроші на свій розсуд.

Так що якщо немає грошей до наступної зарплати, а потрібно оплатити комунальні платежі або заплатити за щось ще - можна отримати позику через інтернет. Зараз є багато МФО, які пропонують свої послуги, варто орієнтуватися на хороші відгуки і умови кредитування.

Як відбуваються виплати

Через певний проміжок часу, зазвичай це два тижні, буде потрібно внести перший платіж. Сума вказана в договорі, який ви підтверджуєте при проведенні операції. Далі вже необхідно постійно вносити платежі, поки кредит не буде погашений. Більшість кредитних організацій підтримують гнучку систему погашення позик, так що клієнт, при можливості, може достроково погасити всю суму.

Також варто врахувати, що багато організацій підтримують програми лояльності для своїх клієнтів, так що всі наступні звернення за кредитними коштами будуть вже на більш вигідних умовах - з тривалим часом виплат і меншими відсотками.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь