Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

УАЗ Карго 2017: що нового?

УАЗ Карго - один з найпопулярніших комерційних автомобілів Росії, який з'явиться в 2017 році в оновленому вигляді. Великий вантажний відсік, відмінні технічні характеристики і комфортний кузов дозволять підприємцям займатися улюбленою справою просто і зручно. Цей автомобіль створений для російських доріг, тому ніякі обставини не завадять спокійно займатися вантажоперевезеннями.

На російському ринку UAZ є лідером серед виробників автомобілів даного класу. Пояснюється популярність Cargo його універсальністю. Платформа, на якій побудована машина, характеризується поєднанням легкості і місткості вантажного відсіку. Варто відзначити, що стильний напіввантажівок обзавівся світлодіодними ходовими вогнями, які можна рідко зустріти в автомобілях подібного типу. Крім того, оновлена ​​модель 2017 роки отримає збільшені розміри вантажного відсіку, що дозволить вміщати і перевозити більше товарів.

До речі, ви можете придбати УАЗ за найвигіднішими цінами просто зараз!

Дизайнери УАЗ особливу увагу приділили салону автомобіля. Як видно з офіційних фото і відео оглядам, інтер'єр став більш акуратним і пропрацював. Кермо з гідропідсилювачем дозволяє повністю контролювати рух. Ремені і подушки безпеки, АБС, регулювання положення сидінь дозволяють водієві відчувати себе впевнено за кермом Карго. У 2017 році автомобіль отримає якісну аудіосистему, клімат-контроль, інтерфейс для USB-плеєра, а також підтримкою FM-радіо, що зробить машину по-справжньому комфортною.

Технічні характеристики нового Карго виглядають більш ніж привабливо. Під капотом автомобіля розташувався 2,7-літровий 4-циліндровий силовий агрегат, який здатний виробляти 128 кінських сил. Додатково УАЗ запропонує версію з аналогічним двигуном потужністю 140 кінських сил. Обидва варіанти отримають 5-ступінчасту механічну КПП. Окремо варто обмовитися підвіска, яка завдяки високоякісним амортизаторам дозволяє долати рельєфні ділянки дорожнього полотна без шкоди вантажу.

Купити нову модель Карго можна ще з весни-літа 2016 року. Ціна автомобіля за базову комплектацію не перевищить 560 тисяч рублів, а вартість більш дорогих версії стане вище 650 тисяч.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь