Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати сукню сорочку?

Однією з найбільш універсальних речей в жіночому гардеробі можна впевнено назвати плаття-сорочку. Вперше виникнувши в моді на початку минулого століття, воно до цих пір залишається в числі улюблених речей для безлічі дівчат по всьому світу. Його популярності є очевидне пояснення - жоден інший предмет одягу не може похвалитися такою кількістю фасонів і подібної стилістичної свободою. Так як же при всьому різноманітті форм вибрати сорочку, яка підходить саме Вам? Давайте розберемося.

Перше, що варто відзначити - дівчата з будь-якою фігурою можуть побалувати себе подібним предметом гардероба. Власницям струнких ніг підійдуть короткі вечірні сукні прямого крою. Для жінок з розкішними формами виграшним варіантом будуть сорочки з довгими рукавами і загостреним коміром. Дівчатам, які можуть похвалитися великим бюстом, слід віддати перевагу приталеним фасонів.

Ще один плюс плаття сорочки в його універсальності. Воно виглядає одночасно стильно і стримано. Наприклад, Вам необхідно купити офісне плаття, але замість суворого «футляра» у ваші руки потрапляє зручна річ, в якій можна виглядати доречно і привабливо не тільки на робочому місці. Використовуйте аксесуари, щоб доповнити обраний вами образ, і Ви будете чарівні.

Цікаво різноманіття фасонів подібних суконь. Серед них можна знайти елегантне приталене плаття трапеція з коміром, під яке дизайнери пропонують вдягати лосини. Часом на вулиці погляд затримається на дівчині, одягненої в стильну спортивну сорочку-туніку. Довге вечірнє плаття купити також не складе труднощів.

Історично сукня-сорочка є запозичення з чоловічого костюма. Таке походження дозволяє йому, граючи на контрасті, підкреслювати ніжність і крихкість жіночого тіла. У той же час воно залишається вільним і зручним для носіння. Сукня-сорочка - річ, з покупкою якої ви точно не прогадаєте.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви почерпнули для себе щось цікаве і пізнавальне. Діліться посиланням на цю сторінку з своїми друзями та родичами в соціальних мережах, щоб вони також були в курсі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь