Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Охорона квартири - що важливо знати

Всі люди хочуть захистити своє майно від зловмисників. На сьогоднішній день багато людей встановлюють сигнализационную систему не тільки в заміських будинках і гаражах, а й в міських квартирах.

Щоб поставити свою квартиру на охорону, в першу чергу необхідно написати заяву, на установку сигналізації, і підписати відповідний договір з позавідомчої охороною. Потім заява буде передано на розгляд до відповідних органів в вашому регіоні.

Після цього в ваше житло приїде фахівець, який зможе оцінити вартість монтажних робіт та необхідного обладнання. Потім, на підставі оціночних робіт фахівця, в компанії, яка займається установкою систем безпеки, буде складено кошторис, яку вам необхідно буде завірити. І тільки тоді, формується договір, підписується обома сторонами, після чого проводиться відповідна оплата.

Техніки, встановлять систему охорони, і перевірять її на працездатність у вашій присутності. Якщо вас все влаштовує, то ви підписуєте акт про виконані роботи, і приймаєте систему в експлуатацію.

Потім сигналізація підключається до центральної системи охорони, і ще раз проводиться перевірка на працездатність сигналізації. Після цього, ви можете спокійно залишати квартиру, поставивши її на сигналізацію.

Слід зазначити деякі нюанси:

  1. Якщо з'ясується, що виклик був помилковий, то за це потрібно буде заплатити певний штраф, який вказується в договорі.
  2. Через дві години, після того, як спрацювала сигналізація, співробітники позавідомчої охорони можуть зламати двері, якщо не зможуть зв'язатися з вами.
  3. За установку системи охорони потрібно буде заплатити певну суму грошей, плюс щомісячна абонентська плата. Також слід зазначити, що замовлення системи охорони у поліції, буде в два, три рази дешевше, ніж у приватних охоронних підприємств.
  4. Для монтажу охоронної системи необхідна наявність стаціонарного телефону.
  5. Якщо ви проживаєте на останньому або першому поверсі, то вам потрібно буде встановити додаткове обладнання і решітки на вікна.
  6. Зазвичай, договір укладається строком на дванадцять місяців, в подальшому його можна продовжити або змінити охоронне підприємство, якщо вам не сподобалося обслуговування.
  7. Більш висока вартість сигналізації у приватних компаній пояснюється тим, що у них більш сучасне, надійне і якісне обладнання.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь