Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Адміністратор салону краси: особливості професії

В даний час дуже багато салонів краси, які надають найрізноманітніші послуги. Конкуренція в цьому бізнесі досить висока. Щоб заклад залишалося на плаву, потрібні професійні співробітники, а саме адміністратор, який зміг би вибудувати гармонійні відносини з клієнтами і колегами, а також забезпечити процвітання вашому бізнесу. Саме тому навчання адміністратора салону краси - крок до успіху.

Наскільки важливим є навчання адміністратора салону краси

Спробуємо розібратися, чому потрібно постійно вдосконалювати якість роботи співробітників. Якщо персонал не проходить навчання, значить, він не знає про останні технології. Такий шлях веде до розорення. Клієнти розуміють, хто з майстрів розвивається, а хто ні. Якщо ваші співробітники не навчаються, ви можете втратити клієнтів.

До речі, якщо ви хочете бути администратором в Киеве, на olx.ua ви можете швидко та просто знайти відповідні вакансії на вигідних умовах.

Навчання адміністратора салону краси дуже важливе. Не всі власники салонів розуміють це, тому їх адміністратори часом бувають некомпетентні:

  1. При спілкуванні з клієнтами дають розпливчасті відповіді і ведуть себе невпевнено.
  2. Дратується, якщо відволікають.
  3. Не знають технології, товарів, що продаються і цін.
  4. Дозволяють собі зайві коментарі при спілкуванні з відвідувачами.
  5. Хамлять.

Така поведінка призводить до зменшення числа клієнтів і скорочення прибутку, негативних відгуків, тому навчання адміністратора салону краси необхідно.

Адміністратора потрібно переконати в необхідності підвищення кваліфікації, пояснити переваги проходження курсів. Часто вони просто не усвідомлюють, наскільки важлива їх роль для успішності салону краси.

Оскільки директор салону краси більше за всіх зацікавлений в підвищенні доходу свого закладу, на ньому лежить відповідальність і за навчання адміністратора салону краси. Саме компетентні співробітники допоможуть залучити клієнтів.

На перший погляд здається, що працювати адміністратором просто, впорається будь-який, але це не зовсім так. Адміністратор координує роботу перукарів, косметологів, масажистів, а також є «обличчям» компанії. Коли клієнт приходить в салон, першим він бачить адміністратора, який зустрічає клієнта, консультує, «продає» додаткові послуги, а також відповідає за касу. Кожен власник салону краси хоче знайти для свого салону відповідального, професійного, пунктуального, організованого, симпатичного адміністратора.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь