Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо сейф для дому. Класифікація сейфів.

Отже, хотілося б спочатку почати з класифікації сейфів. Різновидів сейфів існує кілька, проте я опишу основні з них. Сучасні сейфи бувають вогнетривкими, взломостойкимі і збройовими.

Вогнетривкі сейфи призначені для захисту вмісту від вогню, тому дуже важливо придбати такий сейф, який надійно захистить ваші гроші, документи та інші цінності в належному стані.

Взломостойкие сейфи мають дуже міцні і надійні замки, які захистять ваші цінності від проникнення зломщиків. В даному випадку варто мати на увазі, що поєднати виробнику взломостойкость і пожежну безпеку складно і витратно, тому такі сейфи коштують дорого.

До речі, ви можете легко та швидко купить сейф відмінної якості в інтернет-магазині safe-store.com.ua за найкращими цінами.

Зараз дуже часто можна зустріти в різних офісних кабінетах так звані потаємні сейфи, які монтуються в стіну. Для погляду недосвідченого зломщика вони непомітні, проте професіонал їх виявляє за лічені секунди. Потаємні сейфи мають досить слабкий захист від проникнення, тому їх можна віднести до ненадійних місцях для зберігання цінностей.

Також велику популярність сьогодні набувають меблеві сейфи. Вони мають великі габарити, якісні замки зі сплаву стали з титаном, тому їх неможливо буде висвердлити або вибити. Крім цього, меблеві сейфи дуже важкі і винести їх навіть двом сильним чоловікам буде проблематично. Популярність вони придбали за свою надійність і прийнятну ціну.

Сейфи для зброї, як видно з назви, призначаються для зберігання зброї. Застосовуються в основному на військових базах і складах.

Отже, ви вирішили придбати собі сейф, щоб зберігати в ньому свої грошові заощадження, важливі документи і різні цінності. Дуже часто зломщики примудряються проникати через захищені і міцні двері до знаменитостей і багатих людей з метою поживитися чимось цікавим. А так як ваші цінності будуть надійно заховані, то доступу до них зломщики не отримають.

Зазвичай продавці в професійних магазинах радять купувати не дуже дорогі і зламостійкі сейфи. До мешканцеві, який проживає у звичайній багатоповерхівці, забратися можуть тільки місцеві злодюжки або наркомани. Зламати ваш сейф вони не зможуть, а забрати тим більше. В результаті вкрасти у вас можуть все що завгодно, але тільки не цінності.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь