Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно вибрати квартиру в новобудові

Мати окрему власну квартиру мріє практично кожна нормальна людина. Для реалізації плану якнайповнішого забезпечення людей житлом розроблені і впроваджені цілі програми. Частиною таких програм є можливість купити житло на первинному ринку. У більшості випадків для економічної вигоди люди інвестують кошти в будівельні проекти.

Пізніше забудовники, виконуючи прийняті на себе зобов'язання, передають інвесторам у власність незавершені будівництвом об'єкти. Купівля квартири на первинному ринку набагато вигідніше в вартісному плані, оскільки частина грошей інвестовані в будівництво на стадії незавершеного будівництва. Вибрати і купити квартиру можна в ЖК София в Киеве.

На що звернути увагу при виборі квартири в новобудові?

На район. У центральній частині міста більше можливостей і зручностей і розвиненої інфраструктури. Однак, житло в периферійній частині міста вигідніше тим, що воно на порядок дешевше квартир, що знаходяться в міському центрі.

Вид споруди. Якщо вас цікавлять цегляно-монолітні будинки, то слід звертатися в компанії, які будують елітне житло за індивідуальними проектами. Перш, ніж зробити висновок про вибір типу забудови, рекомендуємо звернутися в агентство нерухомості і проконсультуватися про переваги і недоліки того чи іншого типу.

Поверховість. Переважна більшість користувачів вважають за краще поверхи не вище 4 - 5, але в будинках з робочими пасажирськими та вантажними ліфтами ця проблема не є такою гострою.

Додаткові зручності. У них потребують особи з обмеженими можливостями, інваліди-колясочники. Додаткові з'їзди з парапетами, ліфти, спеціальне обладнання в під'їздах і квартирах допомагають таким людям облаштувати своє житло і користуватися наявними засобами.

Розмір квартири. Цей показник визначається, виходячи з фінансових можливостей і потреби сім'ї в залежності від її чисельності та складу. Вирішуючи таке питання, багато забудовників укладають ділові угоди з банками з метою продажу квартир в іпотеку.

До нових зустрічей!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь