Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати хороші аналізатори сечі?

Тест-смужки для аналізу сечі - відмінний метод для того, щоб швидко провести якісний і точний аналіз сечі. Самі вони є високоякісними і зручні тести для визначення захворювань.

Тест-смужки для сечі визначають такі захворювання, як

  1. діабетичні прояви;
  2. різноманітні проблеми з сечостатевої системою, нирками і печінкою;
  3. безліч інших хвороб. Для того, щоб, наприклад, визначити ацетон у сечі тест смужка ідеально підходить. Їх можна використовувати як в лабораторії, так і вдома, заощадивши свій дорогоцінний час і гроші.

Вони потрібні для того, щоб сечовий аналізатор дав найповнішу інформацію про стан Вашого здоров'я. Компанія «Інтермедика» http://intermedica.com.ua/katalog/laboratory надає широкий асортимент надійних індикаторів для вивчення сечі на портативних аналізаторах компанії «Clinitek Status» в домашніх або лабораторних умовах.

У тест-смужки для сечі на ацетон інструкція максимально проста і зрозуміла, тому розібратися з тонкощами використання зможе навіть маленька дитина. Просто занурте тест-смужку в сечу на вказане в інструкції час, і після вилучення уважно вивчіть колір тест-смужки самостійно або зробіть це за допомогою спеціального аналізатора, що дасть Вам повнішу інформацію.

Вони визначають рівень біохімічних компонентів, фізико-хімічні показники, клітини крові - все для того, щоб точно знати про наявні хворобах або їх відсутності. Кожна смужка визначає індивідуальний набір параметрів, такі аналізатори, як Dirui, «Веселка», Clinitek, Teco допоможуть Вам вважати інформацію з індикаторів максимально точно, надійно і швидко.

Мають безліч плюсів запропоновані компанією «Интермедика» тест-смужки для сечі: ціна, яка не обтяжить Вас, висока чутливість, завдяки якій навіть найлегші відхилення, будуть миттєво виявлені, великий діапазон параметрів, доступних до зчитування, і висока надійність. Миттєва реакція дозволяє поставити діагноз максимально точно. Використовуючи високоякісну продукцію, можна бути впевненим в тому, що Ваш аналізатор буде функціонувати довго і якісно, ​​і всі проведені тести будуть достовірні.

Компанія «Інтермедика» пропонує Вам допомогу кваліфікованих фахівців і завжди готова проконсультувати з приводу вибору і особливостей експлуатації аналізаторів і індикаторів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь