Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Мистецтво вибору сережок

Щоб підкреслити всю красу своїх вух, багато людей вдаються до такого прекрасного аксесуару як сережки. Але щоб правильно подати свої вушка, потрібно вміти грамотно вибирати сережки, інакше є ймовірність заслужити репутацію посміховища і володаря поганого смаку.

Враховувати треба не тільки параметри сережок (розмір, форма, колір), але і риси того, хто їх носитиме, а саме: тип особи, форма вух і вік. Але в сучасному світі покупка чергової пари сережок перестала бути проблемою. Зараз виробники ювелірних прикрас можуть приємно здивувати покупця широким асортиментом, різноманітністю стилістичних знахідок і безліччю різних матеріалів. Наприклад, в інтернет-магазині від виробника diamant-online.ru можна купити найоригінальніші золотые серьги подвески с топазом за ціною виробника.

Зворотний бік медалі полягає в тому, що при всьому цьому розмаїтті варіантів для покупки, звичайна людина може просто-напросто загубитися в просторі варіантів. Читачеві цієї статті буде запропоновано кілька способів підбору сережок, завдяки яким він зможе блиснути на публіці.

Перш за все потрібно визначитися, навіщо вам сережки? В першу чергу, для якого часу доби? Вранці не варто надягати на свої чарівні вушка занадто яскраві і химерні сережки, в той час як увечері навпаки, слід яскраво виділитися з натовпу дорогоцінними каменями, інакше вас просто порахують «простачкою» і повісять на вас ярлик «сіра мишка».

Місце носіння:

На робочому місці (якщо звичайно ж сцена не є таким) блищати не рекомендується. Слід дотримуватися вимог дрес-коду. Спокійні кольори, прості форми. До них відносяться сережки, виконані у вигляді дрібних квітів, з рослинним орнаментом або геометрією. Не варто виходити за рамки розмірів 2-4 сантиметрів. Ланцюжки довжиною від мочки вуха до плеча будуть поєднуватися набагато краще з вечірньою сукнею, але ніяк не з офісним костюмом

У відпустці можете дати волю своїм фантазіям і бажанням в плані вибору сережок. Яскраві, насичені кольори, химерні, складно виконані сережки можна носити з раннього ранку і до самого вечора. Так само немає обмежень за матеріалами. Їх різноманітність навіть вітається: кераміка, скло, пір'я, фетр - на відпочинку дозволено абсолютно все.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь