Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Заміна дисплея в смартфоні: особливості

Заміна дисплея телефону є мало не найпопулярнішою і затребуваною послугою в будь-якому сервісному центрі, так як є найбільшою, а часто і самою тендітною частиною будь-якого телефону.

Іноді несправність дисплея може виникати по програмним причин: екран змінює яскравість і контраст і створює видимість не пристрою під час роботи. Якщо таке сталося з вашим смартфоном - допоможе перепрошивка пристрою і використанням програми, яка відновить нормальний контраст і яскравість дисплея.

Різниця в технологіях, які використовуються в різних дисплеях не звільняє їх від можливості бути розбитими і пошкодженими. Найчастіша причина звернення за заміною дисплея - елементарне падіння і розбитий екран. В цьому випадку дисплей починає світитися білим кольором, рідше - світло зеленим, іноді - синім, з'являються розводи. У такій сітаціі допоможе тільки заміна дисплея смартфона, а можливо і тачскрін - з огляду на конструкції, він часто пошкоджується разом з екраном.

До речі, на сайті https://gmart.com.ua/parts/displej-lg-optimus-l7-original-kupit ви можете придбати оригінальний дисплей для смартфону LG Optimus L7 за найвигіднішою ціною на ринку!

На сьогоднішній день розрізняють наступні моделі екранів:

  1. TFT;
  2. CSTN;
  3. MSTN;
  4. OLED.

У сервісному центрі досвідчений майстер за кілька хвилин визначить ступінь пошкоджень і в разі потреби замінить всю програмну збірку - екран, тачскрін і захисне скло.

Для того, що б екран вашого телефону завжди залишався яскравим і ви могли бачити зображення при сонячному світлі в підсвічуванні всіх сучасних смартфонів використовуються світлодіоди, пошкодження кожного з них і / або вихід з ладу мікросхем, що відповідають за їх роботу так само може послужити причиною звернення до сервісний центр.

У разі потрапляння води всередину вашого смартфона іноді так само може знадобитися екрану: вода запускає процес електролізу, який призводить до пошкодження провідних доріжок і в кінцевому рахунку апарат прийде в непридатність. У випадку з попаданням вологи вашого телефону в будь-якому випадку буде потрібно ретельна діагностика для виявлення всіх пошкоджень, але засмучуватися поки що рано: поломка може бути і не такою серйозною.

Остання в нашому списку, але не остання за значимістю причина поломок дисплеїв сучасних гаджетів - погане з'єднання дисплея з материнською платою або пошкодження одного з екранних шлейфів. При цій несправності користувач часто може спостерігати перешкоди і смуги на екрані, що перешкоджають нормальному сприйняттю інформації. В цьому випадку фахівець відновить з'єднання екрану з процесором і при необхідності зробить оперативну заміну пошкодженого шлейфу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь