Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати ресторан для першого побачення?

Доброго времени суток дорогі читачі! У даній статті ми поговоримо про те, як вибрати хороший ресторан, в якому ваше романтичне побачення пройде так, як ви собі уявляєте. Ми розповімо про те, як не допустити помилки, на що варто звернути увагу при виборі.

Якщо говорити про конкретний ресторані в конкретному місті, то рекомендуємо відвідати грузинский ресторан на броварском проспекте. Це чудове місце, вам тут обов'язково сподобається. Ресторан просторий, місця зручні, інтер'єр сприяє розслабленню. Переглянути фотографії і ознайомитися зі всією необхідною інформацією можна на сайті ресторану. Знаходиться він за посиланням vanoivano.com.ua. Це не звичайна невелика забігайлівка, а повноцінний ресторан, який має два великі зали загальною місткістю більше 200 осіб. Тепер ви знаєте куди можна зайти пообідати з другою половинкою або друзями.

Тепер поговоримо про загальні правила. Якщо це романтичне побачення, шукайте місця з приглушеним світлом. В ідеалі було б знайти заклад, що мають VIP-кімнати. Тут вам ніхто не буде заважати. Ви повинні розуміти той факт, що в напівтемному приміщенні дівчата відчувають себе набагато комфортніше. Незалежно від того, в який ресторан ви вирішили піти, заздалегідь забронюйте хороший столик. Пам'ятайте, якщо ви опинитеся в ресторані, в якому немає місць - вечір буде зіпсований, і не важливо знайдете ви поблизу інший чи ні. Якщо ви знайомі вже давно - особливо страшного в цьому нічого немає, але якщо це перше побачення - рекомендуємо продумати все до дрібниць.

Якщо про свою супутниці ви майже нічого не тямите, недавно познайомилися і не в курсі про її переваги в їжі, настійно не рекомендуємо вести її в вузькоспеціалізований ресторан. Найоптимальніший варіант - традиційна російська кухня, точно не прогадаєте. Справа в тому, що національні страви багатьох країн світу характерні присутністю прянощів і спецій, що не всім подобатися. А, наприклад, в японській кухні скрізь присутній риба, яку жінка може просто не любити. Так що перше побачення в звичайному ресторані російської кухні - ідеальний варіант, який не потрапляєте в незручну ситуацію. А вже в процесі спілкування можна вивідати про смакові переваги панянки і наступного разу повести її в якийсь більш вишукане місце.

Сподіваємося наші поради вам допоможуть підкорити серце сподобалася пані!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь